12

Хан Крум

преди 4 години

това, че ще отрежат заплатите на ритнитопковцине ми е някакси през оная работа.Мързеливи, некадърни и вечно хленчещи готованковци. Като са толкова големи футбулисти да ходят да играят в чужбина в големите отбори и да печелят милиони. А, ама то май и в чужбина са понамалили заплатите. Заради тези михлюзи, за другите наистина талантливи спортисти от другите спортове не достигат пари. това е най тъ.пи.я спорт - ако може въобще да се нарече спорт.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви пари, не играят, не са на разположение на клуба, както ние обикновените хора не работим, и сме затова на борсата. Освен това нито ще останат гладни, нито ще им вземат жилището, ако не вземат заплата 2-3 месеца. За в бъдеще със сигурност ще включват в договорите клаузи какво правим в извънредно положение, но сега със сигурност няма нищо такова включено.

10

Анонимен

преди 4 години

До Идва време и....Виж нищо против нямам аматьорския квартален футбол, аматьорското ръгби, волейбол, фрисби или делтапланеризъм!Уважавам и подкрепям хората, които ги практикуват и ги аплодирам!Спортът е здраве!Само едно нещо моля - СПРЕТЕ ДА ХЛЕНЧИТЕ ПРЕД ДЪРЖАВАТА ДА ВИ СПОНСОРИРА!!!Нямам против - намерете си ЧАСТНИ СПОНСОРИ - да наливат колкото искат във вас!

9

пак

преди 4 години

Пак ще натрупат 50 млн. дълг ще фалират и ще се прекръстят на цска.

8

нмс

преди 4 години

До Анонименте тия нали умреха бе,за какви вечности приказваш

7

Няма и да усетят

преди 4 години

Чалготеките са затворени.

6

Идва време и....

преди 4 години

ще стане ясно колко фалшиви професии са завладяли съвременното ни общество. Гледам у нас каква пародия са футболът, волейболът, хокеят на лед, рЪгбито...... Харчат се пари с чували. И за какъв гуй..... ? Здрави и млади хора вместо да кОпат по нивите се занимават с циркаджилъци.

5

Анонимен

преди 4 години

Заплати на ''армейците'' ... заплати за какво ?Коронавируса ще постави на място доста хора ...

4

The Ghost

преди 4 години

Затваряне на БФС , не свиване на разходите

3

Отрязан

преди 4 години

Отрязоха ми болезнено най-милото - от 30 000 месечно сега ще взимам само 22 000....

2

Анонимен

преди 4 години

Офф живи да ги ожалиш.На 25 години милионери.

1

Анонимен

преди 4 години

Проектът на БКП за прехода се изчерпа тотално.