116

Анонимен

преди 4 години

Спрете парите , които крадете мръсни гербери!!

115

kasapa

преди 4 години

До Анонименкаквото и да дадеш на корнишона ...*** да е ще го открадне!Никога повече БСП и СДС и ДПС!

114

kasapa

преди 4 години

да ги спрат аа на БСП ДПС да се спрат доживот!и дас се забранят тия 2 партии!

113

АнтиУтопия

преди 4 години

Пинки и Мозъка .. ще насочат парите в други обръчи.Блажени са верващите

112

Анонимен

преди 4 години

До справедливСамо за три седмици алчните герберасти окрадоха над 5 милиарда.ако успеят да уморят от глад крадливите *** съм съгласен и 10млрд да вземат :)

111

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ иска да спре партийните субсидии, парите да отидат за борба с COVID-19

110

Анонимен

преди 4 години

Нинова още не върнала милионите от надвзетите субсидии. Въх! Сега от къде ще вземе пари да ги върне?

109

справедлив

преди 4 години

Само за три седмици алчните герберасти окрадоха над 5 милиарда.И сега са хвърлили око на едни други 10 милиарда.Представете си колко пари и балселонски къщи има в тези престъпници?Ако един ден върнат откраднатото /а това е напълно възможно в днешни дни/ ,ще можем поне 10 кризи да изкараме без да ги усетим.

108

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам защо трябва да намаляват глобите. При нас в Германия глобите са 5000 евро. БВП по покупателна способност в България е 1/2 от немския. За това е справедливо глобата да е наполовина - 5000 лева.С това поущтряват нарушаването на забраните от "безсмъртните".

107

лора

преди 4 години

Пари за партийни с субсидии има и се харчат,като за световно.За народа-няма.За отиващия се дребен бизнес-няма.То какво стана,по добре и вас да ви няма.

106

Анонимен

преди 4 години

Банките все някак ще просъществуват, но с колекторските фирми нещата стават плачевни. Това е тяхното начало на края.

105

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГлупости,никога не е имало такива преследвания от страна на ДПС срещу хората,както имаше при управленията на герберите.Нито ни забатачиха в огромни заеми,както герберските парвителства,а и пенсионерите бяха по-добре през управлението на БСП и ДПС, а днес герберите искат да измирали пенсионерите,щото били електорат на БСП!Може ли да желаеш смъртта на някой съгражданин или близък,заради партия?Що за .и д и о.тия?

104

Анонимен

преди 4 години

Намалете поне наполовина заплатата на безделника с големите уши.

103

Анонимен

преди 4 години

Без субсидии кво ще краде Нинова бе?

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпри управлението на ДПС и БСП беше хиляди пъти по-спокойно в страната и нямаше такава агресиябеше спокойно, защото окрадоха всичко и държавата умря. И агресия сигурно е нямало, щото *** се бяха барикадирали в парламента, а отвън цяла България напираше да влезе вътре и да им "благодари" :)Няма по-жалка cгaн от червената.

101

Анонимен

преди 4 години

До До 102Изобщо не им завиждам на лекарите,само казвам,че имат с какво да си платят сметките или нахранят децата,защото имат редовна заплата и помощ,а другите и това нямат.А що се отнася до помоща им,видяхме как се изпокриха и дори има вече починали,щото лекарите не искат да лекуват нищо,дори и други болести,които не са коронавирус!А парите си ги получават от вноските на пациентите.

100

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи пък откъде ги извади тези лампи с масло,нови технологии ли измисли?

99

До 102

преди 4 години

Недей да противопоставяш едните с другите.Най-малко за завиждане в момента са болниците.Те са на фронта,а ти си си у дома.Това,че държавата не се грижи за останалите без работа не означава,че тези,които спасяват животи не трябва да получават пари.

98

Анонимен

преди 4 години

Ако някой успее да вземе всичко откраднато от ГЕРБ,ще има и за болници и лекари и за безработни и за бизнеса.Ама няма КОЙ.Защото КОЙ вече е СВОЙ.

97

Анонимен

преди 4 години

Журналистите на показвайте деградирали политици в интернет жалко за вашия сайт,Караянчева,Паси,Плювнелиев,Биков,Д.Атанасова,Марешки,Каракачанов това са изтървали всички влакове на управление тези хора говорят глупости.Явно няма кой да разбере с COVID-19 нещо лампите на маслото червената светна И КРАЙ.