12

Русия

преди 4 години

А тия колко са скрили ней истина!

11

Япония

преди 4 години

Там от години ходят с маски, поради голямата гъстота и хигиените им навици са почти вродени

10

Аз

преди 4 години

Пилците се броят на есен ,не казвай хоп преди да си прескочил трапа все народни мъдрости които се отнасят до всички "журналисти "които пишат как някои държави по по най от другите.а изчакайте да премине всичко и тогава правете изводите и за Германия и за Япония и тн.

9

Там

преди 4 години

Вирусът там е от януари. За 3 месеца под 3000 болни и 69 починали. Там даже не е и епидемия. Медиците да кажат кога има епидемия? През януари и февруари по колко болни имаше , че обяниха епидемия и колко души починаха от двете грипни вълни?

8

Анонимен

преди 4 години

Не ги мислете японците.Те имат най-доброто за момента лекарство (АВИГАН), което обаче е много трудно,да не кажа -невъзможно ,да си го доставиш. Те бяха под карантина в началото на епидемията ,но после я отмениха,защото решиха ,че са се справили със заразата.

7

Анонимен

преди 4 години

Да вземат Борисов за император и ще се оправят. Нас вече ни оправи.

6

ох

преди 4 години

До кой казва умрели от Ще ни трябва преводач за да разберем какво си надраскал ! А дали искаме да узнаем ?

5

кой казва умрели от

преди 4 години

ще спре Китай да прави айфон,голям праз,дрищльовци,Тва ли е икономиката,милиарди в ненужни *** вещи,да ми показвате безвкусната си баница на петимата си *** приятели във фейсбук ли.....***,не сте полезни за никой

4

Анонимен

преди 4 години

Стойте си в къщи, умрете си в къщи не търсете лекарска помощ, тъй или иначе ще умрете защо да натовaрвате системата. По някаква теория ако искаме да се задържим на сегашното равнище по популация 60 000 човека трябва да умират извънредно всеки ден.

3

кой казва умрели от

преди 4 години

Ама баба ви ше е жива още малко,после приложение за хляб и рецепта с киноа нема,щото нема киноа и хляб!

2

дО 1

преди 4 години

А не допускаш ли ,че ние грешим с тези мерки които ни набиха от СЗО при 6 болни и 1 летателен изход-цифрите въОбще не са за карантина ,нали -1?А Япония мисля,че никога няма да я стигнем по мантилитет ,а по стандарт на живот в този век-99.99%

1

Анонимен

преди 4 години

Уж развита държава пък взеха мерки един месец след България. Борисов беше прав още от самото начало и държи твърд курс не да си сменя мнението през два дена.