88

Анонимен

преди 4 години

Търсете сметка на властите, които все още докарват гастъри от чужбина. Хем сме в карантина, хем допускаме още болни. То така ще ни държат цяла година ако го позволим.

87

койчо

преди 4 години

И как ще ограничите хората с неограничени права в България?! Направете изолационни центрове в самите махали и не забравяйте полагащите им се бира, кебапчета и яка музика!

86

Анонимен

преди 4 години

Снощи го даваха в Ничия земя това с кмета къдеу обикаля с старата лада.Силно впечатление ми направи това , че крадът момичета и ги карат в горатаКъдето майката и бащата на момчето даржът момичето доккато сина им я оноди и така вече тя е негова жена защото никои не би я взел ако не е честна!Не мога да ги разбера тия техни традиции и не искам да ги разбирамЗа мен това техното е извратено и не е нормално за нашите разбирания за живота

85

Анонимен

преди 4 години

Гледах в новините защо я въвеждат защото вървят на тумби из градаМене така ме обраха в София преди време педставяйки се за майстори Дойдоха 2 *** и ми предложиха изолация и ремонт на покрива за малко париПосле си викнаха още 4ма да ме рекетират и ме обраха с заплахи за саморазправаПолиция и прокуратура не направиха нищо освен една преписка и писмо в което ми казваха, че няма престъпление те си искали аз съм давал друг път няма да се занимавам с такива ако ще и да е расистко.

84

Анонимен

преди 4 години

Някой гледали по нова за село до плевен,4000кмета не знам от коя партия е,но с Лада обикаля селото !!

83

Анонимен

преди 4 години

Проблема не са ромите престанете с това малко ли ни е на главата с тая пандемйя.търсете сметка на правителството на тия 240 депотата пкадето ни сасипаха да ама те си зимат заплатата от 4000 ле даже и повече иса заделили милйони а ния кой сме не правете разгара и етнически групи дали ще е българин заразен дали ще е *** държава та ни умори стига вече в тоя момент това ли ви интеренсува кой кое стига всички сме хора дали ще се разбол ее петкан или иван ния сме под общ знаменател Благодаря

82

Баи

преди 4 години

Ве те и ромите са хора заразяват се като всички останали - нали си внесохме вируса от гурбетчиите в чужбина и екскурзиснтите дето министьр захариева се втурна да прибира Важното е да има проби за депутатите и увеличение на заплатата , за хората квот доиде

81

Боцман

преди 4 години

Излиза че имаме контролирано преминаване на зараза преез границата ,браво на щаба ,голяма работа сте пууууу

80

Теодора

преди 4 години

Отлично, крайно време беше да погледнем приблема адекватно. Крайно време беше да започне закона да бъде и за ромите валиден. След като все ги съжаляваме. Ние сме за съжаление, обикновените българи, че им позволявамв да ни малтретират физически и емоционално. По повод на скорошен опит да получиме помощ от общината във връзка със тормоза на семейството ми, от общината ни отговориха с думите състрадателност и др. Глупости.Не, за състрадание сме българите, защото ние сме тормозените от ромите!

79

СМИ

преди 4 години

сравнение със злобата на всички ,корона вирос е нищо ,и не е толкова опасен ,колкото на всички ви

78

Калеко

преди 4 години

,, До Чикаго и Обратно''.

77

Гост

преди 4 години

Навсякъде тези,които плюеха България и се хвалиха колко е хубаво в чужбина се върнаха за сигурно тук.Тук е евтино и има болници ,а там никой няма да им обърне внимание.Няма работа за седмица две и бяга. Ами нали много пари там се правят няма ли спестени пари за да издържи месец два в къщи ?!

76

Аз

преди 4 години

Всички махали трябва да бъдат блокирани и да не се дава на никой да мръдне извън тях! Това трябваше да стане отдавна! Това е племе, което няма никакъв мозък и чувство за отговорност! Болниците работят за тях, Спешните центрове са за тях, ние плащаме за лечението им. Но помощи в размер на 800 лв държавата ще изплаща на непълнолетните майки, независимо от това, че стотици хора загубиха работата си! Никой от тях не спазва никакви ограничения и правила! Жандармерия, глоби и да си седят в гетата!

75

Анонимен

преди 4 години

Мдаа видяхме ги преуспелите емигранто - с дисаги и шушляци слезнаха от рейсовете....

74

BoriS

преди 4 години

Толкова злобни коментари,толкова завистливи няма граница.Българинът е с най-непоносим (лош) манталитет от всички европейски страни,уж модерни а затворени до дупка,без капка идея що е то толеранс и респект.Има по целия свят хора(група) нежелани от обществото но поне хората в чужбина не рогаят толкова наяве а се правят че не им пука,и дори да е лицемерно казват своето здравей с усмивка,поне по този начин показват уважение че все пак срещу тях стои човек.Жалки ..просто жалки..

73

Ф

преди 4 години

Трябва карантина за Целия Град !!!!

72

Анонимен

преди 4 години

Е, каква стана тя?! Че всички болни са били в чужбина, или са имали контакт с роднини от там. И вместо Мутафчийски да изнася брифинги, да беше поставил под карантина всички завръщащи се не в семействата им, а в опразнените БГ хотели. Те със сигурност могат да съберат 150 хил.Има и фирми за кетъринг. А сега семействата им са заразени, кой спазва, кой не карантината не е ясно, пък и за държавата щеше да е по-евтино да изхрани 150 хил. за 2 седмици без да се стопират БГ икономиката.

71

Един от Северозапада

преди 4 години

Продържение на 76. Какво заклужава този ромски пастор, който е запалил може би половината Лом и Монтана с безотговорните си действия? Ще си позволя да съм лош пророк-нищо няма да му се случи нито на него, нито на общонстта в двата града-това е електората на Бойко, те са пазени като изчезващ вид от Червената книга до сега. Нещо повече-в Монтана са се върнали стотици римляни от Италия и Англия, а вероятно тези, които са под карантина са по-малко от 10 може би.А вие не излизайте по градинките???

70

Един от Северозапада

преди 4 години

Доказания случай в Монтанската болница 64 годишен ромски пастор, дошъл отвън, обикалял една година Германия и Франция, прибрал се скоро, вдигнал температура, насочен от личния си лекар към специалист, се вдига от Лом, заедно с жената и брат си в един автомобил, и идват в Монтана, преминамайки легално с декларации през всички КПП-та. Идват в Монтана, обикалят две голями търговски вериги, въпреки че той е болен, минава през НАП да си плати здравните осигуровки за година и влиза товава м болницата.

69

БПФ

преди 4 години

До Анонимен 75И аз го гледах това... и коронавирусът е само на повърхността на проблема. По-страшното е, че деца се водят ученици, а години наред не научават дори азбуката. Нямат никаква дисциплина и отговорност. Трудови навици - НУЛА. Бидейки неграмотни, те са негодни за каквато и да е работа, освен най-примитивна... във ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН век. И - както каза кмета - след 10 години ТИЯ би трябвало да бъдат гръбнака на трудовата сила в държавата. Затова написах долните мерки.