47

Анонимен

преди 4 години

Ясно, някой е починал в Пирогов. Кажете от какво, че от един месец всички умират от коронавирус.Съседа си удари главата и умря, и той жертва на вируса.

46

Анонимен

преди 4 години

До до 35 - Успех на село без тока, вода и тоалетнаТок от солара или агрегата. Колкото за лаптопа и 4G рутъра ще стига. Вода от герана или извора. Тоалетна? Ми то целия заден двор може да е тоалетна, но хората си изграждат септична яма. И тук не става въпрос за лишаване от комфорт, повечето така си живеят и нищо не им пречи.

45

Ч

преди 4 години

Анонименпреди 1 минута11До 28Имам си и пари смешнико, цяла година мога да си плащам тока и водата.*** баща ти, ти си един на колко на 100,1000 или повече. Ако фалира ел. Дружеството поради масово не плащане тока ти на полвината държава тока ли ще платиш

44

роби

преди 4 години

сега осъзнахте ли колко сте свободни всъщност? Нали това ви беше голямата гордост: "аз съм свободен, аз съм независим, аз съм голямата работа..."Няма свободни хора на тази земя, всички сме зависими, особено ние "робите". Дано преосмислим какво е живота, човешките отношения и да станем по-добри.

43

Анонимен

преди 4 години

Умряла е от ДИАБЕД а не от грип !!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!1. Пише се пърхОт;2. Диабетът си е диабет, той не води до необходимост от апаратна вентилация;3. Болните от диабет са уязвими от всякакви инфекции.Пети ден ви чета и така и не разбрах защо отричате с всякакви средства наличието на вирус, който се лесно предава, има дълъг латентен период и при средни и тежки състояния предизвиква бронхопневмония? Или нещо не е така и съм пропуснал?Аааа, разбирам, гладът ви мъчи, стотинките си ви трябват...

41

а я се замисли

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!ако я беше блъснал с колата на пешеходната пътека преди седмица какво щеше да пише - диабет ли ?

40

до 35

преди 4 години

Успех на село без тока, вода и тоалетна, и откъде ще пишеш глупости без нет, но първо ще изпукаш от студ, глад и невежество

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 42А пиенето и мезето?

38

Анонимен

преди 4 години

Имаше го този вирус зимата, аз съм напълно сигурен вече , че го карах февруари. Беше толкова гадно , с висока температура, и с кашлица - суха и болезнена(десега никога не съм кашлял), чак ходих да си купя прополис и разни други имуностимуланти след вируса, че се притесних, че съм станал супер кекав. По-тежък е от обикновен грип и по-дълго се кара. Половинката го лепна седмица по късно, също с температура и кашлица. Децата бяха добре.

37

ами

преди 4 години

До Анонименпрочети пак, ясно е че си тук за да пишеш, но напъни се прочети докато разбереш

36

АНТИ

преди 4 години

Едни спазват изолацията, други - НЕ !За едни може, за други не може в Бг.Никога няма да се оправим.

35

Анонимен

преди 4 години

До 28Имам си и пари смешнико, цяла година мога да си плащам тока и водата.

34

Анонимен

преди 4 години

Когато някой почине,му шибнат по един коронавирус.Бройката да расте.

33

Анонимен

преди 4 години

Спокойно все още повече от 7 милиарда не са се заразили.

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Та от кво е умряла женицата,така и не разбрах?дихателна недостатъчност

31

28

преди 4 години

То и аз посях картофа ама тока и водата с картофи и тиквички няма да мога да платя

30

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Декомпенсираният диабет е смъртоносен при неправилно или закъсняло лечение.Следовалтелно жената е починала от диабет. Тя може да е имала и пърхут успоредно с диабета, но това съвсем не означава, че е починала от пърхут.Ако тази жена беше починала преди няколко месеца в смъртния акт щеше да пише като причина за съмртта "декомпенсиран диабет".

29

Какво работи?

преди 4 години

Сега всичко е затворено, освен борсата, която е паднала почти до земята. Само тя работи, а милионерите купуват на много ниски цени лакоми предприятия. А когато бъде даден сигнал да бъде приключена "операцията", те внезапно ще се окажат собственици на огромни състояния. Милионерите ще станат милиардери, богатите свръхбогати, а средната класа бедни.

28

роби

преди 4 години

Роби, вие които сте в градовете няма да имате какво да ядете, но господарите ви ще имат, те имат власт, пари, запаси, роби и таа може да си карат години наред. Робите, които са по селата ще оцеляват, защото имат двор и животинки, затова който може да тръгва към селата...