25

Анонимен

преди 4 години

Да бъде

24

тя

преди 4 години

Колко самонадеяни бяха Тръмп и Джонсън , но май ще си свят "перките " !

23

тя

преди 4 години

Благодарение на доброто здравеопазване ,което имаха соц страните , сега се надявам да се отървеме по- леко !

22

Анонимен

преди 4 години

Тайния кошмар на Америка - всичко крият и лъжат , но вируса не им се плаши и действа в кошмарната им здравна система ! Не дай си боже да си там сега !

21

Додо

преди 4 години

Станал лекар в България, с медицинско образование платено в голямата си част от Българския данъкоплатец, а после хоп - отишъл да работи в Милу-едикво си, Уисконсин...а майка му и баща му тука кой ще ги лекува?! Пука му... той за долари е отишъл там и е махнал всякакви остатъци от съвест, в борбата за повече долари. Но не си дава сметка, че в един момент шапка малка ще обърне икономиката и ще му ги вземе! Съвсем законно!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен4Това е в Москва -русия бе Ню Йорк е в САЩ там всички са ОК Гледай СНН филми

19

Пян_Гъ

преди 4 години

До LinaМаце, слушай сега, първо, боравиш с неточни цифри за неселението - и в САЩ, и в БГ живеят повече хора. Второ, починалите в БГ са МНОГО ПО-МАЛКО, отколкото си посочила. Трето, БГ е относително в по-напреднала фаза на "епидемията", което изкривява картината. Четвърто, ако тенденцията там се запази, САЩ ще излязат на първо място по жертви и заразени. С пъти, не с няколко процента. О-о-о-ф, хич ви няма, въобще не четете, а се хвърляте "анализи" да правите... Майко мила...

18

Баба Мара от Карлуко

преди 4 години

Абе толкова много учени ,а толкова прости.Всичко е ясно.

17

Козяк

преди 4 години

Някои злорадствуват но американците работят усилено над лекарство против вируса. Това е съгласно Тръмп, вярвайте му без резерви! Тази новина повтори и Помпео пред Бойко Борисов! И Помпео обеща , че ние ще сме първите, които ще получат това лекарство. И Бойко се радваше и аз се зарадвах, сигурно целият и целокупният(почти) български народ тръпне от надежда при тази новина. Но може и да стане " Трай коньо за зелена трева"! Лекарството щяло да дойде заедно със самолетите!!! Така че да стискаме зъби

16

Lina

преди 4 години

САЩ-население-328,000,000 починали 6,000 = 0.00002%Вългария-население-6,000,000 починали 67= 1.1166%

15

Анонимен

преди 4 години

Американските пирати крадат маски и защитни костюми-те така правят от векове-убиват и грабят за да са добре.Обичайте ги.Господ брои всичко.Праведните ще живеят-убийците ще загинат.

14

6

преди 4 години

Да им пратим нашия премиер временно да оправи там нещата и пак да се върне , че без него сме загубени ! Първо ще им сложи КПП-та , след това маски ...!

13

MD

преди 4 години

Не разбрах какво точно е новото, което доктора от Wisconsin и автора казват

12

Анонимен

преди 4 години

Айде бе...не мой да бъди!

11

Анонимен

преди 4 години

Рижавият нарцис със неговата присъща арогантност,е на път да загуби повече хора отколкото САЩ загуби през втората световна война!

10

Handel

преди 4 години

До Анонимен 8:Нямах представа и те нямаха представа - мислели че е обикновен грип. Едва като се раздуха въпроса се усетиха защото им е било затруднено дишането и на двамата.

9

Анонимен

преди 4 години

Офф какво се правят на луди.Само в Ню-Йорк са 10 милиона или 15.10% от тях като се повозят в метрото и целият град е болен.Мерките,закъснели,мерките закъснели.Вирусът е 200 пъти по-малък от клетка.Лети като ненормален.Ню-Йорк е влажен има много хора на едно място.Имат много клошари,наркомани,алкохолици,по гетата е безумие.Седят пикаят и дрискат по цял ден на улицата пушат наргилета подават си от 1 цигара боцкат се с 1 игла.Отделно хората които живеят в каналите и изоставените сгради.

8

Анонимен

преди 4 години

До HandelА ти откъде знаеш, че са изкарали точно този вирус.

7

Анонимен

преди 4 години

Ха сега изпращайте една Холивудска бичкия как"побеждавате"извънземните и как"трошите"астероиди!

6

Handel

преди 4 години

Ние еимаме познато семейство, от което и двамата възрастни изкараха на крак грипа от коронавируса (в възможно и 8 годишното им дете да се е заразило, но при него въобще да не е имало синдроми) още през февруари, когато по медиите бодро се рапортуваше, че у нас заразени няма. А въпросното семейство не е ходило зад граница тази зима, така че заразата е дошла от друг живеещ в България.