69

До 76

преди 4 години

Къде ги видя дезинфектантите по входовете? Къде видя да извършват дезинфекция на публични пространства, тротоари, улици и т.н. По пазарите спазва ли се дистанция? За София говоря?

68

До 75

преди 4 години

Там е работата,че никои не може да каже за надежността на тези тестове.Има спорни мнения и то от компетентни лица.Те по принцип регистрират антителата,но не и вируса.

67

УАСГ

преди 4 години

Тоест да не вярвам на СЗО а на бай Благой от хоремага?

66

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски много добре знае какви са мерките при такава ситуация, но за съжаление държавата е опоскана, резерв няма и играе по свирката на началниците му.Иначе до сега отдавна да е въвел доста по строги мерки, както са описани в дебелите прашлясали книги за гражданска защита и безопасност на населението при епидемия и заразата щеше вече да е овладяна.Виждаме по-света какви мерки взимат правителствата, които ги е грижа за народа им.

65

До 69

преди 4 години

Има експертна лекарска комисия към кризисния щаб точно от вирусолози ! Постоянно се дезинфикцират улици и тротоари ! По входове има дезинфиктанти и допълнителен обслужващ персонал,който следи за хигиенизация !Кскви глупости пишеш !

64

някой

преди 4 години

Някой може ли да ми разясни до колко може да се вярва на бързите тестове за коронавирус, които правят в някои частни лаборатории в София, ако имаш симптоми. Една позната миналата седмица я боляло гърло, имала температура и като си направила бърз тест в лаборатория и си го е платила, теста бил отрицателен.

63

Анонимен

преди 4 години

Не си човек когато си *** !!

62

Бау

преди 4 години

Народа иска да иде и да целуне лъжицата! Исуската само това дебне, веднага ще го излекува ако е болен! :D Амин!

61

Грух

преди 4 години

До тоя със СЗОА бе, СЗО пращаше и заразени със СПИН ваксини в Африка. Може би защото са много загрижени за Африканчетата? Всички световни организации са хазарски. СЗО даде организирания старт за най-големият обир в човешката история. Те са координационен център.

60

КООП Кола

преди 4 години

Същите тея които купуваха китайски стоки и развиваха китай сега искат и да излизат.Бъдете така добри да се самоубивате като не ислате да живеете не е нужно да заразявате читавите хора и не е нужно всички да сме фенове на катай

59

Анонимен

преди 4 години

Из Киро Брейка" Не излизайте от дупките си, мишки!" Това заслужавате- да умрете от страх заврени в дупките си"

58

Ванг

преди 4 години

По света вируса се бори от вирусолози, които идентифицират заразените обекти, почти всички обществени места, улици и тротоари и извършват масова дезинфекция на всички транспортни средства и сгради, но у нас за момента виждаме борбата само като статистика, служебни бележки и призиви.

57

Кога ще ни забранят

преди 4 години

и да дишаме, че може да налапаме някой вирус? Тези започнаха по сталински, няма човек-няма вирус. Стига с тази паника, от вируса можем да се опазим, но от простотията им не можем. Вече се уляха, хората *** вече от глад, не от вируса!

56

Женерале Муфтаджийск

преди 4 години

Не излизайтеНе пътувайтеНе яжтеНе спетеНе дишайте

55

УАСГ

преди 4 години

СЗО казва че опасност има ама българина казва че била колкото на грип.На кого ли да вярвам.

54

Анонимен

преди 4 години

Оня немският икономист дето се самоуби оня ден беше наясно икономочески за какво става въпрос и какво я чака Европа.Щом заряза две деца и жена сметайте за кво иде реч.

53

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, кукувиди! Трябва ли ви разрешително, за да излезнете извън нерви?

52

Анонимен

преди 4 години

Добре де, сега следва изводът че тия са безбожници, ама генералчето ходеше да целува преди дни икони, егати цирка.

51

Анонимен

преди 4 години

Този човек мисля, че е антихриста в България.

50

Аферата драйфус

преди 4 години

И все пак Америка е емигрантска държава и общо взето ако бачкаш може и да успееш.Но най са ми смешни гастербайтчетата из Германия Англия и тн.В тези общества на националисти не си ли местен нищо не можеш да направиш изключвам някакви специалности като лекар там те приемат просто щото нямат лекари и на никой не му се учи това ако беше преди 50 години когато на запад беше пълно с лекари нашенските щяха да ги използват там единствено дабизнасят уpинaтa.Никога няма да ви приемат за равни не сте!