29

маската

преди 4 години

разбира се ръцете да се мият, маската да се извари, глади, пере със ссапуун. Тези мерки трябваше да се наложат и мас медиите да ги надуват. А не стойте в къщи и умерете от глад. В рейс, магазин на работа с маска и дистанция 2 м. Нямаше да има масов затвор, масови фалити и глад и безпаричие. СЗО са за доживотен затвор.

28

маската

преди 4 години

немските учени, американските, холандските. Сетила се Мара да се побара. По прости сме от динозаврите. Аз това го писах тук 100 пъти още от 10 март! Цитирах и изследване, че маската спира 25 пъти едрите капки и за съжаление 3 пъти дребните под 5 микрона. Вирусите са в капките. Три пъти от здрав болен и 3 пъти от твоята маска. Потокът пада 9 пъти. Не значи че никой няма да се заразиш, а че се заразяват 9 пъти по малко. Това значи, че маските трябваше да станат задължителни, за се ограничи зараза

27

Juls продължение

преди 4 години

Така тези капчици ще си стоят на маската с вируса затворен в тях докато не изсъхнат, което ще "убие" и вируса...или някой ще си барне маската отпред след което ще си бръкне я в носът я в някоя друга дупка, което за вируса означава бон воаяж а за теб честита ти корона. Това е! Носете си маските. Те пазят! НО!! Ползвайте ги правилно и винаги имайте едно наум, че маската не е гаранция, че няма да се заразите. Пазете дистанция и не си барайте отверстията с мръсни пръстчета!

26

Juls

преди 4 години

Маските пазят !!!Не знам кой и на какви проучвания стъпва с това твърдение, единственото което чух като логично обяснение е че вируса бил прекалено малък и ще премине през тъканта. звучи логично, обаче май всички пропускат факта че вируса не си прехвърча просто така по въздуха, а се съдържа в микроскопични капчици флуиди отделени от човешкото тяло чрез кашлица кихане и др. Тези капчици флуиди са огромни в сравнение с вируса и съвсем спокойно могат да бъдат уловени от по фини тъкани.

25

трогнат до сълзи

преди 4 години

Алчните старчета от СЗО пак откриха топлата вода !С единствената цел - да си опавдаят тлъстите заплатки !А те нямат друга цел !

24

Анонимен

преди 4 години

Лекарите като носят маски и защитно облекло защо има заразени? Склонен съм да вярвам на СЗО.

23

Анонимен

преди 4 години

До 24:След като е излязло от теб, значи вече си болен бе, гении! Маската пази останалите хора от теб!

22

Анонимен

преди 4 години

До тия, дето само мрънкат, че нямало маски:Ми ушиите си бе! Нямате игла, конец, плат и интернет ли?!Или още по-лесно - 2 ластика + кърпа.

21

Анонимен

преди 4 години

Пак ли има недостиг на маски?

20

Анонимен

преди 4 години

Маската създава преграда .Малко или много пази.СЗО в началото искаха разпространение на епидемията затва обясняваха как трябвало без маски как маските били вредни.А какво е полезно?Да дишаш нефилтриран въздух ?Ми те бяха забранили и хининът че бил вреден... Все едно някой закусва с половин кило хинин.

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Ами продължи с разсъждението си деее!!Не спирай по средата.90% остава в маската а след това ти го вдишваш ОБРАТНО всичкото това 90% право в белите дробове.Ай честито, *** ***.

18

Анонимен

преди 4 години

"СЗО е едно паразитно образуване, което трябва да бъде закрито."Точно така. Отначало се противяха да обявят пандемия, нямало опасност, сега пък "открили", че маските забавяли вируса. Но огромните заплати на тунеядците в Женев не се забавят от нищо!

17

Анонимен

преди 4 години

Маските ограничават разпръскването на вируса от носителя НО го до разболяват в пълна степен защото всичкото уловено от маската се връща в дробовете ви!!Ако си малко болен ставаш МНОГО болен.Приятно САМОУБИЙСТВО !!!

16

Тез и те се въртят,

преди 4 години

като Боко, днес едно, утре друго. Тази прозрачната маска от снимката ли ще те опази. А очите, тях кой ги пази, от там също се заразяват? С куче може да излезеш, без куче не!? С куче не се ли заразяваш?

15

До 5

преди 4 години

Има КПП-та. Всеки вирус се проверя и се тества и това ги забавя! 😀

14

Анонимен

преди 4 години

СЗО е едно паразитно образуване, което трябва да бъде закрито.Бяха голямата работа, когато всички бяха здрави, а когато целият свят е болен - никакви ги няма.

13

Евала... до 15

преди 4 години

Абе пиши ги направо 2 милиарда на ден. Много си учен

12

Анонимен

преди 4 години

Кризата е показателна, че наСАЩ не може да се разчита при една война. Сега ако Китай тръгне да ни анексира как ще дойдат корабите на янките да ни спасят в САЩ всички военни са на изкуствено дишане. Страхуваме се. Китай се справиха със вируса и забравиха дори.

11

Анонимен

преди 4 години

обаче ги няма

10

Анонимен

преди 4 години

Да така е изследванията са правени с въздушен поток срещу лицето на тествания със скорост 40 километра в час.Но това не означава че не правят преграда.Да, ако някой болен се изкиха или изкашля в лицето ви маската няма да ви предпази.Но,все пак предлага някаква защита срещу случайно летящи вируси с ниска скорост.