11

анонимен

преди 4 години

Когато имаше избори българина не отиде да гласува сега плачат за работа Когато бяха кметските избори се получи същотото ниска изберателна активност искам да кажа че и те си имат вина за случващотото се в България

10

Сали

преди 4 години

Който няма работа да работи, които има - да си гледа работата.

9

Анонимен

преди 4 години

Kaквито и икономии да са правили, няма как да се плащат заплати ако не работят. Скоро всичко ще се срине, защото има изисквания да не работят повечето фирми. Дори и да има готови пари всичко е блокирано.

8

Анонимен

преди 4 години

Напълно подкрепям коментар 2. В нашата фирма също има съкращения. Шефът дълго търпя простотиите на двама колеги шофьори и сега просто им показа изхода. Да не говорим, че те по никакъв начин не показа заинтересованост и въпреки настъпващата криза продължиха с несериозното си отношение.

7

Нито, че

преди 4 години

Макар, че, да не, би да, въпреки, че, ако само, за да, ами, не.

6

До 4

преди 4 години

Бизнес се прави с бизнес план . Правят се сметки смятат се числа, принципно трябва да си завършил университет.Тука всеки втори бизнесмен - рецидивист с дванайсети клас. Аре улево, беенвета!!!

5

До 3

преди 4 години

Да си продадат мерцедесите и ше платят заплатите, какъв е проблема?

4

Анонимен

преди 4 години

Именно за това "братята" македонци приеха закон с който се забраняват фалитите.

3

ТИМ

преди 4 години

Която фирма не може да издържи месец - два да плати заплати без особено голям оборот - трябва да фалира. Значи да правиш бизнес не е като да вариш яйца - трябва си и акъл, бизнес план, и т.н. ...... Повечето фирмаджии като направиха двеста триста хил лева печалба и веднага майбах ..... Ако бяха оставили тези пари за буферни разходи, сега нямаше да реват. Бай бай, короната не прощава гъзарията :D

2

Анонимен

преди 4 години

Ама вие какво очаквате? Да няма работа, да се плаща и след 2 месеца фалит ли? Къде бяха отговорните, когато от Китай идваха лошите новини? Защо се чака, докато цяла Европа пламна?

1

Карантинос Велики

преди 4 години

За момента е една, след месец ще са двеста и една!