23

анонимен

преди 4 години

Браво на бате Гойко! Не разбирам как някой се радва колко много са починали и да иска още!? Нима не ви идва на ум, че и други така ще мислят и за вас и как ще ви се стори това? И за сведение не съм религиозен, а съвсем от човешка гледна точка го казвам. Има толкова полета за конкуренция и някои от тях трябва да останат в миналото!

22

анонимен

преди 4 години

На мен ми се струва доста съмнително жертвите в САЩ и в Китай да са почти наравно за различни периоди. Възможно ли е в Китай да са били много повече, което дава отговор на баналния въпрос, който всички си задавахме в началото защо се вдига толкова шум и защо се вземат такива зверски мерки? Не искам и аз да съм от тези, дето разбират от всичко, затова само питам?

21

Анонимен

преди 4 години

То само (7 милиония ) Ню Йорк да е в не по малкия НЮ Джърси е същия бардак ...Абе Нищо чудно след таквизи демократи Щата да стабе републикански и в червата

20

Анонимен

преди 4 години

с демократ социалист на чело тъй става ...Там дето са марксисти е леш и смърт .Ние го разбрахме с чернобил сега ще го разберат и в Ню Йорк

19

Реалноста

преди 4 години

Боже колко си *** ( Дори незнаеш че над една трета от основателите на Републиканската партия са Еврей ) цял живот ще си останеш червена пис, ару,,шка по,,мак на минимална в кол, озетно сайче

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"накрая Ню Йорк ще стане заклет Републикански щат ..."Нищо подобно. Наследството на Тръмп ще е същото като на рейгън. Преди Рейгън калифорния е била заклет републикански щат а рейгън я превръща в най-либерсткия демократичне щат като легализира милиони нелегални миризливи мехиканци. Тръмп ще направи същото със Тексас и републиканците никога повее няма да спечелят избори.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГовориш глупости. Ню Йорк е най-еверейския град на планетата. Никаога няма да стане републикански. Въпреки че Тръмп е най-голямата еврейска про_сти_тутка. От евреин благодарност не чакай.

16

Журналист от Днес бг

преди 4 години

Трите варненски мутри какво са ни наредили да мислим в ред,,,,акцията питам понеже съм от 80% ните ?

15

Анонимен

преди 4 години

Там където на власт е демократ социалист Така става ...Ние това го знаем ще го научат и Американцитенакрая Ню Йорк ще стане заклет Републикански щат ...

14

Бате Гойко

преди 4 години

"Най - малко ни дреме за американците ! Важно и основно е НИЕ българите да оцелеем и дадем по - малко жертви !"Важно е навсякъде да се дадат малко жертви, няма значение дали в САЩ, Русия, Европа.... Евентуална криза в в щатите няма да доведе до нищо добро по целия свят, включително България.

13

дедо Ташунко

преди 4 години

става страшно

12

Анонимен

преди 4 години

Колкото на краварите им пука за нас, толкова и на мен ми дреме за тях.

11

Анонимен

преди 4 години

Узунов да не се наложи да ви е б ем отново както навремето?

10

Анонимен

преди 4 години

узуноФ, виждам че си запазил името дадено ти по време на възродителния процес.....*** ***.

9

Да бе!

преди 4 години

До тази година тестваха умрелите за грип - ето че бе грипна епидемия! Сега тестват за корона - ето ти корона епидемиядогодина ако тестват за стафилококи - ще е стафилококова...Каквото търсиш - това намираш!А бройката на умрелите в Ню Йорк от началото на годината до сега е по малка отколкото за същия период и миналата и по миналата година...

8

Анонимен

преди 4 години

Да бъдеш *** и русофил едновременно в 21 век психическо заболяване.

7

Анонимен

преди 4 години

Инфото е само за един град,а не за цялаКравария.Когато останат само кравите,тогава,някой ще трябва да им пази ядрените арсенали.Предполагам руснаците.

6

Лед 5

преди 4 години

В романа на Курт Вонегът беше парченце изкуствен лед, което кристализира водата при допир. Накрая замръзва целият Океан.Търсете в тубата Ирина Ермакова.

5

Анонимен

преди 4 години

Радев куче на исляма: то тоя вирус много не е страшен.Това ако е президент да се чуди как да умре населението за да докара руските спасители с военните.

4

Анонимен

преди 4 години

Баба Ванга е казалa, че 45-я президент на САЩ ще умре от мистериозна болест.