11

Анонимен

преди 4 години

Ми като не виждат причини, да гласуват за отмяна...

10

Реалист

преди 4 години

Не видя, защото гледат само до върха на носа си. Дано да се разминем само до 13 май, защото ми се струва, че ще е доста повече.

9

анонимен

преди 4 години

НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ. НО И НЕ Е НЕОБХОДИМО ВСИЧКО ДА СЕ СЪОБЩАВА. ЗА СЕГА СМЕ УСВОИЛИ САМО ПОЛОВИНАТА ОТ ФОНДОВЕТЕ ЗА КОИТО БЯХА ОПРЕДЕЛИ СРЕДСТВАТА И СЪС РЕШЕНИЕ НА БРЮКСЕЛ БЯЯХА ПРЕНАСОЧЕНИ КЪМ БОРБАТА С ЕПИДЕМИЯТА. АКО НЕ СЕ УДЪЛЖИ ДО 13 МАЙ НЯМА ДА РАЗРЕШАТ УСВОЯВАНЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ СРЕДСТВА. ИМА ЛОГИКА АКО ИСКАМЕ СРЕДСТВАТА ДА БЪДАТ В ПОЛЗА НА БОРБАТА С ВИРУСА.

8

Ее

преди 4 години

От време на време,трябва да се направим на интересни,та да кажем,че сме други!Политиката си е политика,като лека жена(да прощават последните)!

7

Boko bo

преди 4 години

А за заплатите ВМРО видя ли мотив? Риторичен въпрос!

6

ВМРО

преди 4 години

ВМРО е изцяло популистка партия! Даже и облажи. На Дебелака му се сбъдна мечтата. Вече има пари да си купи Била.

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Те не били съгласни, ама щели да подкрепят ...Това е някаква особена форма на патриотична шизофрения.Апропо с ДПС сте ортаци вече.ДПС съчо подкрепиха удължаването на затвора за българския народ.

4

откровен

преди 4 години

аве що не си съберат торбичките ммро и да си ходят у северна мънкедония стига са се месили в нашите работи българия за българите не ни требват македонци

3

Анонимен

преди 4 години

"Ако се наложи, ще го удължим до 13 юни".Айде, да ви е честито!

2

Анонимен

преди 4 години

Те като не дезинфекципат може да седим и до второ пришествие извънредното положение е за дa се вземат мерки, шаба се провали. Пък и сега вече знаем, че вируса не е толкова страшен отначало не знаехмe и очаквахме десетки хиляди умрели. Ще ни затворят на куково лято.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе не сме нито Америка, нито Германия, нито Франция, но вирусът ни удря еднакво.