11

.

преди 4 години

И нещо много важно: Внимавайте с грима! Когато излезете от банята не трябва има среща с вaмпиp!

10

Анонимен

преди 4 години

В немския език има специална дума за петел, предназначен за продан, обработен така, че да изглежда млад, червен и наперен. Предназначен също за плащане на данъци в натура.

9

Анонимен

преди 4 години

Гримът показва, че лъжата и фалшът се приемат като естествени. Което е част от брака. Той е подвластен на Меркурий.

8

петко

преди 4 години

Грима показва че жената се е постарала. Ако обаче закъснява три часа за среща защото си е слагала грим предизвиква възмущение.

7

нн

преди 4 години

мъжете харесват жени с повече грим

6

Анонимен

преди 4 години

За грима следва да се прилага правилото на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. Или казано по-простичко: колкото по-грoзна е жената, толкова повече грим да използва. Иначе шансовете й са лимитирани, в момента заведенията са затворени, пиянките са кът.

5

Shshs

преди 4 години

Само глупости с тия гримове оня ден приятелката ми си купи пудра за 150лв. Как да и обясня че я харесвам повече без грим като интернет затвърждава стереотипите за гримиране. Страшна мода няма що. Само комплексирате момичетата с такива статии. Нито майка ми нито баба ми носят грим.

4

дедо Ви

преди 4 години

Баба ми казваше: синко ако сутрин след като излезе от банята не познаеш онова същество което си довел нощес в къщи, ще страдаш цял живот. Бегай дорде е време!!!

3

lipstick

преди 4 години

Повечето мъже не одобряват употребата на грим и червило, защото жена им вкъщи рядко ползва и може да стане проблем, когато се прибират.

2

Анонимен

преди 4 години

Добрите жени си слагат по-малко грим, но компенсират с повече интелект.

1

Бубето

преди 4 години

Това с червеното червило е вярно. :)