22

vvvv

преди 4 години

ima hora nqmat za qdene semeistva deca

21

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Свинете ги тръшна чума. Скъпите домати като гума. Ще се храним занапред икономично и ще оцеляваме биологично. Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).

20

Totenkopf

преди 4 години

Тази статия някаква шега ли е? При положение, че има семейства дето се чудят какво да сложат на масата.

19

Дида

преди 4 години

Вече трябва да се грижим как да не отслабнем.

18

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега: ,оставете хората да си пълнеят.Точно сега може да им потрябват резервни тлъстинки след време.

17

Не съм 13

преди 4 години

До SSТи да не си се оженил за някоя 30-40 години по-млада от теб?

16

SS

преди 4 години

До 13!! Уважаема госпожо.Не завиждайте .Никой не ви е виновен,че няма кой да ви "уважава" а вие завиждате на бившия си.На 99,9℅ съм сигурен че ще остарея с тази жена.Дори съм сигурен,че тя ще ме надживее.Казал съм и когато си отида от този свят ако можеш намери си някой ,няма да ти се сърдя.Когато свърши земния и път искам да я заровят при мен.Лично ще я взема на ръце и ще я отнеса до портите на РАЯ.АЗ съм лош човек и мога да отида където си поискам!!!

15

До 8

преди 4 години

Напълно съгласен, в сpaнето е разковничето.

14

Анонимен

преди 4 години

От 15 г. си седя на дирника и промянатата е около 5 кг без " Напрежение'Не сменяйте режима си! И не кльощавейте, заради звезден прах .;)

13

Как да не дебелеем?

преди 4 години

Ако не обича да чете, не я мързи и не зяпа по цял ден сапунки по телевизията, домакинята няма какво да прави по цял ден и започва да готви вкусотии, за каквито няма време, когато ходи на работа.Е, как да не натрупаш килограми, ако сутрин, обед и вечер от кухнята се носи изкусително ухание?

12

Анонимен

преди 4 години

Изолацията диктува вашия живот, агънца. За мен промяна няма.

11

До SSS

преди 4 години

Такива, дето се скъсват от секс с половинките си, после ще почнат масово да изневеряват като се върнем към нормалния живот. Това, драги, не е никаква гаранция, че ще остарееш с тази жена.И аз се "скъсвах от секс" след като родих, но това отдавна вече е минало и се разведох с този човек.Сега съм сама, а бившият ми също така си е вирнал носа, че има половинка и правят секс постоянно, че даже не ми и вдига телефона. Нека се надува, той животът ще си дойде на мястото след това.

10

Костова

преди 4 години

Тия хора от Правителството си взимат заплатите, а знаят ли, колко хора ще умрат от инфаркти и инсулти или ще си докарат психически заболявания защото не знаят как и откъде ще вземат пари за сметки и храна в следващите 2 месеца?Както вече казах, на свободен наем съм, самотна майка, със син на 16 г., свободна професия-речни круизи и нямам право дори и кредита за хора в неплатен отпуск да изтегля.Не мога да спя в последните дни, имам сърцебиене, главата ще ми се пръсне.

9

Костова

преди 4 години

2 седмици бях в карантина, защото се върнах от чужбина. Напълнях и дрехите не ми стават, няма отворени магазини да си купя, а от Интернет не ми се поръчва.Има и друг проблем-много хора като мен напр. имат дискови хернии и гръбначни изкривявания и трябва да тренират редовно, а сега, и училищните дворове, където има лостове са затворени.И още по-лошо-нямам работа и не знам кога ще имам(работех речни круизи), нямам право на никакви помощи. Платих си наемите за 3 месеца напред и заплатата свърши.

8

Анонимен

преди 4 години

Соц изолацията в чужбина съществува наполовина. Пълно е с хора, просто не се доближават един до друг, но не всички. Ще мине, но да знаете, че Епъл, Гугъл, Фейса, Инстаграм, Амазон, Самсунг, които са най-богатите фирми в света правят свръхпечалби в момента, нищо че на "борсата" се сриват. Ако се чудите защо сме в "social distancing"...

7

Киро Брейка

преди 4 години

Цървулиии, Мишкииии, ще си умрете от страх у вас, а не от Короната!Колко пъти да ви го набивам в *** чутури?Излезте да се разходите по тротоара- не в парка- там глобяват. Разходете се по тротоара край Цариградско Шосе.Качете се на колата си и отидете до някой язовир да хвърлите някоя въдичка у водата, па запалете си огън, налейте по едно вино....Ще измрете у вас като мишки от страх , веее!

6

Глад

преди 4 години

Като няма за ядене....как ще напълнеем?!?!??!?!

5

Тъпомер

преди 4 години

То за Тиквуния(бг) и без това нема нищо в хладилника,г жо (НА)Дарена,не се кахъри толкова.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами ако искаме да напълнеем и да съберем сили за да се борим с вируса.

3

относно снимката

преди 4 години

Пичовете всяка вечер ми напомнят, че съм хубав, млад и строен.Защо не си намирам приятелка?