7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8Това означава, че с другия й е скучно. Защо тогава продължава да е с него?Вероятно това момиче е от онези, които търсят кой да им поеме издръжката. Ти си имал късмета да не паднеш в капанчето й, затова е намерила друг ларж будала да го цица, а тръпката я търси извън тази връзка.Отървал си се.

6

Анонимен

преди 4 години

За да не ви е скучно не се събирайте да живеете заедно.По стечение на обстоятелствата не стигнахме до общ живот с едно момиче , и тя заживя с дрег, но като се видим продължава да ни е интересно, и не е само заради секса, някак си продължава да я има тръпката м/у нас.

5

Анонимен

преди 4 години

Не дава в газовият хъб.

4

орлин

преди 4 години

Вие кога за последно видяхте истинска емоция и ентусиазъм за любовта у нас.Скуката започва още от свалката и се събират за да не са сами.Най тъжните са селските връзки няколко седмици секс. После цял живот битовизъм.

3

х

преди 4 години

Никога не ми е скучно с Лили и Деси.

2

кой

преди 4 години

..........5) Нямате, какво да си помълчите ;)

1

Анонимен

преди 4 години

Скучна е връзката, при която двамата не са се събрали поради любов, а от някакви други съображения.Станал(а) гадже на лице, от което може да има някаква полза, получил(а) желаното и след това вече търпи партньорката(партньора) само за да не загуби облагата. Как няма да скучае в подобна връзка?