6

neizvestno

преди 16 години

Остава ли ни друго като не стигат парите а ? Някои пита ли изобщо как се справяме с недостигът на пари а? Аз например искам да ида на зъболекар и сега се налага да работя нощна смяна за да изкарам пари за зъболекар....Това живот ли е майкаааааааа му стара ? Живот ли е тва ?

5

shihan

преди 16 години

Тези учени твърдяха че същинската причина за всякакъв вид болести е замърсяването на телесната среда чрез храните, които консумираме, и други токсини, които трансформират тялото от неговото здраво, високо вибриращо, алкално състояние на младост в киселинно състояние с ниска енергия, което създава климат за микробите да се развият и да започнат системно да разлагат тялото. Всяко заболяване, твърдяха те, е резултат на това бавно разложение на нашите клетки от микробите, но те не ни нападат безпричинно. Храните, които консумираме, ни правят податливи на тези опасности.Други от присъстващите не приемаха тези постановки. Те твърдяха, че тук има някаква грешка. Нима бе възможно човешките заболявания да имат толкова проста основа? Те се занимаваха със здравна индустрия, която се грижеше купувачите да харчат билиони долари за сложни медикаменти и скъпо струващи хирургически операции. Официалните здравни представители трябваше да бъдат убедени, че всичко това е напълно необходимо. Някои искаха да наложат предложение, което бе на път да се приеме в много страни, у всеки човек да бъде имплантирай чип за отчитане на здравословното му състояние и консумацията на лекарства. А разузнавателните служби също искаха такива чипове да бъдат имплантирани за осъществяване на идентификация и контрол. Те изцяло се бяха посветили на разработването на такава програма. Тяхната силна позиция и власт зависеха от нея. Самото им съществуване бе поставено на карта.

4

sevi

преди 16 години

Ei,nomer 1,horata qsno sa napisali,4e e "мелатонин"!Ti kyde go vidq toq" melanin",da se 4udi 4ovek!!!?

3

Jivi

преди 16 години

Аз ли4но съм против нощния труд,понеже аз самия работя така от 6 год.Изморително е и не е здравословно!На всичко отгоре не се заплаща добре!

2

ufilek

преди 16 години

Незнам достатъчно ,за да го обясня научно,но мога да дам пример с отглеждането на растения с изкуствена светлина.Случва се нещо невероятно!Лук,ягоди ,марули и други листникови зеленчуци,просто побесняват при постоянно изк.осветление по 24 часа в денонощието.При хората съм наблюдавал известна раздразнителност,когато са на постоянно луминисцентно осветление и по нормално когато са на осветление близко до слънчевия спектър.Има и нещо друго,човек ако няма часовник и се намира в напълно тъмен обект например пещера, подземие и др. губи реална представа за времето и може да работи по 15-20 часа без прекъсване след което пък спи по 10-15 часа.Такъв експеримент беше проведен и в България с доброволци в една пещера.Резултатите,обаче бяха засекретени и не се публикуваха.

1

dr

преди 16 години

hormonyt e melatotin, a ne melanin, melaninyt e pigment. inache drugoto zvuchi logichno.