74

Анонимен

преди 4 години

До Смях и другите подобни съществаВие, вероятно сте мишки, които живеят в руските военно-транспортни самолети, та знаете толкова подробности за товарите им.

73

нормален читател

преди 4 години

Коментар от 91-смях съдържа обидни думи но не е цензуриран ! Защо ? Имаше коментар с остри думи от един антиджендар и вие го изтрихте а този писан с обидни думи но от явен джендар не го триете ! Да ви отправя ли горещи поздрави за майките или за коронавируса ?

72

Анонимен

преди 4 години

До 91 СмяхОт рано нещо са смееш ама до довечера да ти не замръзне усмивката

71

Анонимен

преди 4 години

Какво ви изпрати на вас любимия ви ,,Брюксел'' , НАТО и стратегическия ,,съюзник ''?

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 88Няма опасност "помощта" да намали възможностите на руснаците да се борят с вируса в самата Русия. Нищо от тази помощ не е специфично подходящо за борба с този вирус. :)))))

69

Анонимен

преди 4 години

Горките руснаци ще измрат от вируса без материали и лекарства ама по-важното е джуджето да си направи пиар.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 861бр. модул за анализ на генотипаж на какво?1бр модул за обработка на информацията: руснаците наричат така всичко, в което е сложен компютър, каквито компютри учениците в българските гимназии носят всеки ден на училище :)"няколко медицински модули": няколко контейнера с легла и вишки за закачане на банки 13 бр. водоразливачни станции: водоноски за миене на улици :))))))3бр дезинфекционни комплекси: камиончета с мобилни пръскачки :)))1 бр .. за БИОЛОГИЧНО разузнаване

67

Анонимен

преди 4 години

Чудите се какво е "руски специалисти ще идентифицират заразени обекти и ще извършват дезинфекция" Виж ИталиРусия изпрати в Италия 15 бр Ил-76, натоварени с оборудване за диагностика и дезинфекция от химическа и биологическа опасност - 1 бр модул за анализ и генотипаж, 1 бр модул за обработка на информацията, няколко медицински модули, 13 бр авторазливачни станции АРС-14КМ, 3 бр. аеерозолни дезинфекционни комплекси КДА и 1 бр машина за биологическо разузнаване МБР с база данни 130 000 вещества.

66

Анонимен

преди 4 години

Кога в историята на човечеството рушлямците са помагали безкористно на някого?

65

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83А, не, те просто си праят нормалния алъш-вериш със сърбетата. Друг е въпроса, че на рашките им трябват спешно денги, та гледат да изпълняват колкото се може по-бързо военните поръчки, щото те останаха единствените им приходи при тия цени на петрола и газа. От друга страна на все по авторитарното сръбско правителство ще му дойде дюшеш да се перчи с подкрепата на "суперсила", тъй че "колкото повече, толкова повече".

64

Анонимен

преди 4 години

"Военна техника" пък за какво? Нов метод в борбата с вируса?

63

Анонимен

преди 4 години

До Смях...Италия: негодна и със сгрешено предназначениеАмерика: изцяло поръчана и платена от американцитеСърбия: платена в по-голямата част от сърбите и всъщност военни доставки, а не хуманитарна и медицинска помощ.Все пак специално на италианците и още повече на сърбите не им завиждам за тая "помощ". Тия са безконтролни и кой знае какво ще направят докато си тръгнат. Не ми е жал за сръбските политици, които явно са на нивото на Милошевич. Жал ми е за обикновените сърби, които ще плащат.

62

Анонимен

преди 4 години

До СмяхОоо, да, и аз това като го прочетох доста се посмях. Най-забавното е, че никой не ги спира рашките да доставят каквото си искат на сърбите,с други думи, цялото нещо нарочно се прави публично с такива фанфари, така че да изглежда че "помощта" е повече, когато сърбите са си платил за военните доставки. Т.е. имаме същия случай както с помощта на рашките за американците, която се оказа че е изцяло платена доставка. Дотук имаме руска "помощ" за ....

61

Мислител

преди 4 години

Те хубаво пратиха 89 души в Италия,ама не знам как ще ги приберат обратно в Русия!

60

Анонимен

преди 4 години

,,Руски вирусолози ще индефицират заразени обекти"Демек ще броят ,заразени и починали!Това ли голямата безаналогова помощ на ушанките?Всичко е една безмислена реклама,,,пир по време на чума"!

59

Смях

преди 4 години

Някак между другото се споменава, че самолетите ще доставят и военна техника. А всъщност, това е основната доставка. В добавка с два кашона аспирин и десет походни легла. Кремълски дивотии...

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Май не си дочел какво ти е написал един човек който живее в Италия. Помощта на рашките е бутафорна, за шоу, ПиАр за такива като теб, на които и без това им потичат сълзи от умиление само като им чуят името.

57

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyE. недей така. Руските мужици нямат пари да ходят в Рим на екскурзия, сега им се е паднало. При тях заплатите са толкова ниски, че трябва да събират буквало с години, за да дойдат до Италия. Те и без това там освен да понапръкат за друго не са подготвени, тъй че са си на екскурзия, докато развяват "От Русия с любов" байряците. Сигурно и гориво са зареждали безплатно на път, пък и за сметка на "домакините" хапват. Така де, ако са в Русия трябва Джуджи да ги храни.

56

Анонимен

преди 4 години

До Истината Червената армия пагребваше убити сърби у нас и ги отчиташе за жертви тука. Отровените в Бургас от мтилов алкохол съветски войници също бяха героите.

55

Анонимен

преди 4 години

Това за тестовете е вярно само че с по една нула още.Сърбия 4500 България 14000 теста на 1 000 000.