9

Анонимен

преди 4 години

ФактЧестата употреба на химически дезинфектанти води да слаб имунитет.друг фактВ кожата, в слюнката се съдържат естествени дезинфектанти.

8

Анонимен

преди 4 години

ПОНЕ..ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ И ПРОДАВАЧИТЕ НА ДЕЗИНФЕКТАНТИ, СПИРТОВЕ, ЕТЕРИЧНИ МАСЛА, СПРЕЙОВЕ, МАСКИ, РЪКАВИЦИ..... ЩО ПАРИ НАПРАВИХА!!!! АХАХАХА То не беше ли цялата пародия заради това????

7

Да ви образовам...

преди 4 години

Антисептикът се прилага върху тялото, докато дезинфектанти се прилагат върху неживи повърхности. В хирургическа обстановка, например, се прилага антисептик на мястото на операцията върху тялото на пациента, а дезинфектант се използва, за да стерилизира операционната маса.Прочети още на: Антисептици - каква е разликата между антисептик и дезинфектант?

6

Антон

преди 4 години

Викате свобода на словото. Цензурират те когато напишеш че се миеш с течен ***. Мале мале, пак сме по-католици от папата по отношение правата на ония с имена айше, зюмбулка, кире

5

Анонимен

преди 4 години

Дезинфекцирам се с обикновено миене на ръце.С обикновен *** от магазина. А мозъка ми е дезинфекциран от наложената истерия за параноична дезинфекция от инфектираните източници на дезинформация,които са част от нашето ежедневие.

4

Анонимен

преди 4 години

Продаватв аптеките масово фалшиви -пише 60% етанол ама не. Не разчитайте на това !Мийте си старателно ръцете и Спирт ако намерите истински !ние купихме 100мл дезинфектант за 12лв - менте та дрънка, маски от *** плат по 6лв,вит с таблетки 12лв - Аптеките надуха цените яко

3

Анонимен

преди 4 години

Безподобни глупости! Как се убиват вируси безпросветни ***?! Не можете да убиете нещо, което не е живо. Бог да ни пази с такива писачи на кретении.

2

Анонимен

преди 4 години

Какви са тези половин статии?В коя тъмна уличка ме водите?Колко вазелин ще ми трябва?

1

Анонимен

преди 4 години

Аз ползвам.