9

Анонимен

преди 4 години

Тая като е нарушила карантината си,с каква е глобата???

8

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ги разкарат тези КПП-та. Това е псевдо мярка. Няма никаква стойност. Само някакъв ПР уж си правят, а всъщност настройват хората срещу тях.Какво мислите правят с толкова декларации, и как се обработват само в Русе 10 000/ден? Отговорът е НИЩО! Това е долна бюрокрация. Сега остава да въведат всяка декларация да е подпечатана с печат на кмета, а той да приема 1 път в седмицата за 1 час.

7

ал куропаткин

преди 4 години

а без кпп-та по колко коли минават? да не се окаже че пак са толкова

6

Boko bo

преди 4 години

Падам от смях! Пропаганда и промивка за тия дето не са минавали граница. Кога ще ги стигнем румънците? Никога! С такава огромна липса на мисловна дейност в 80% няма как. Жалка полиция жалка държава с малка буква. Да се свършва вече. Ние не заслужаваме да имаме Държава.

5

Анонимен

преди 4 години

Да са им честити милионите декларации на МВР, сега трябва или да ги съдим до дупка за личните ни данни или да ги накараме с закон ръчно да ги въведат в системата им тия *** ченгета пионки.

4

Инфо!!

преди 4 години

Проверяват за Euro . Но не и за Corona Virus .

3

Tolio

преди 4 години

До кокорокоПунктовете са 6 това прави по над 50 сек на кола ако предположим ,че са разпределени равномерно.Преди да критикуваме трябва поне да прочетем какво пише.

2

кокороко

преди 4 години

10 000 превозни средства за 24 часа са по 8 секунди на кола :-) Тва да не са кийстоуснките полицаи?

1

Разпространители

преди 4 години

Тук вирусолозите да кажат дали вирусът не се разпространява при проверките ...Нещо информацията за тестовете ка полицаи затихна ...