34

4epa

преди 4 години

ТАКА Е КАТО СЕ ПЛАЩА НА ТОН МОЖЕ ДА СТАНАТ И 50 000 Т !!!!!!!!!!!!!!! ТЕ ТОНОВЕТЕ СА КАТО ЛАСТИК !!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

кой плати? не че не знам

32

Само да питам

преди 4 години

На тия кратуни кога ще им вдигнат таксите за ***.Писна ни да им плащаме ние!

31

ikar

преди 4 години

До АнонименВсяка година им чистят, то не бяха инициативи дапочистим България и на следващата година отново същата камара, даже и по-голяма. Трябва сериозни мерки, глоби и налагане на общественополезен труд.

30

ikar

преди 4 години

До КрайКато изровят желязото от всички обекти и сгради и го продадат, клед това ще измрат от глад. Кой ще ги храни?

29

За чия сметка?

преди 4 години

Пак ли с парите на данъкоплатците почистиха гетото?Какъв процент от населението на Столипиново плаща данъци?А какъв процент от тях никога никакви данъци не са платили?после ще ни обясняват, че Общината нямала пари за това и за онова Не можаха ли да ги задължат да излязат на бригада и със собствен безвъзмезден труд да почистят сметта, която те самите са нахвърляли там?Докога привилегии за тези? С какво са ги заслужили? Това някакво наказание за работещите добросъвестни граждани ли е?

28

Сп???нс !?

преди 4 години

Че си хвърлят кое къде то сварят- едно на ръка.Но също не е нормално това на снимката да е междублоково пространство.И тук ги има подобни гета, но поне всичко е асфалтирано и циментирано, и като мине сметоизвозването само изрива от единия до други край и културна работа. Какви са тези блата пред блока, общината какво само се бие у гърдите.

27

ал куропаткин

преди 4 години

оставете ги да се заринат с боклyк и след година Пловдив ще има нови тепе

26

Край

преди 4 години

Предлагам да направим на ромите държава. Да им дадем Кърджалииска област и да си заживеят както си искат. Да направим това добро.За нас ще е по-добре.

25

Анонимен

преди 4 години

ако кажа в прав текст какво мисля за тези,само звездички ще излязат в този сайт,но да знаете,че си го мисля,даже съм убеден,и не виждам причина да си променя мнението

24

ЗзЗ

преди 4 години

Да се разбира, че реално са 500, но документално ще са 5000 - няма проблеми - данъкоплатеца е свикнал да плаща

23

Анонимен

преди 4 години

това е голяма грешка,да се остават да се заровят в ***,докато покрие блока,после покриване с пръс и хумус и засаждане на дръвчета и готово,аман от тия австралопитеци

22

1

преди 4 години

До БрудосАми на сметището до Цалапица има кантар и камионите се теглят.

21

Брудос

преди 4 години

Искам да попитам този директор Николай Георгиев, хей тъй от любопитство, как изтегли той толкова точно ***: 4713,54 т. за това тримесичие? И 3730,52 т. за периода през 2019 г.? В тази държава всеки лъже, уважавам хората които се грижат за чистотата около нас, но този "директор" е сигурно гербова номенклатура! А и къде изобщо го извозват или го изнасят за Италия? А има и други дестинации?

20

Анонимен

преди 4 години

Тия хора не са се почиствали откак са отишли там да живеят. Как я дишат тази смрад??ужасда не говорим, че не дават лев за данъци и за смет.

19

Анонимен

преди 4 години

Тикво виж си избирателите държавата и общините им слугуват като снаха на дърта злобна свекърва и всичко е за наша сметка.

18

Анонимен

преди 4 години

А кой получава парите за отпадъци от Италия и Англия далавера

17

Питате

преди 4 години

Отговарям ви - за това плащате вие. Натоварване, извозване около 50 лева на тон. Какво му плащате за комфорта на шведите - само 250 000 лева сте си извадили, като данъкоплатци. Бълха ви ухапала. По цените на държавния резерв това са само около 50-100 инхалатора. Нищо работа. Къде не сте ги дали.

16

Анонимен

преди 4 години

а сега има още нещо-държавата ще им носи на ромите по къщите храна и социални помощи...за да се изолират по време на извънредното положение.а ето какво казват ромите,когато им предлагат работа-за толко малко пари нека простите българи да ви работят!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Колко ли струва един тристаен апартамент в такъв блок?