24

Мишо

преди 4 години

Ами ако го заслужава защо не?!

23

Shshs

преди 4 години

Османците* така де, те нали турците са си друга нация :}...

22

ее

преди 4 години

вв

21

Shshs

преди 4 години

Също интересно допълнение е че преди Русия да се заеме със създаването на Северна България в Добруджа, е трябвало да се пребори с турците в Черно Море това се случва по време на Кримската война 1853г. Едва 5 години след успешното сондиране на петролните полета до Баку.

20

4epa

преди 4 години

СЛЕД КАТО РУСКИЯ БОТУШ Е ТАМ ТАКА ЩЕ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

19

Shshs

преди 4 години

Априлското въстание също се проваля, заради което Русия са длъжни да влязат във война със турците, като пращат осетински полкове. Единствената и основна идея е както се досещате да се създаде маршрут - Баку - Грузия - Черно Море - Северна България - Сърбия. Реално според неофициалната версия която се шушука из масонските среди е че България е първата създадена петролна държава. Не ангажирам никого с тази версия, просто забавна алтернатива на историята с която ни промиват от деца. Хах, забавно а?

18

Кармен Младенова

преди 4 години

Единия от пилотите бомбардирали Япония с атомната бомба,като разбира какви ги е свършил,ПОЛУДЯВА.

17

Shshs

преди 4 години

До АнонименСега ли разбираш защо България съществува като държава? Масонската версия за създаването на държавата ни е че братя Нобел построяват първата Руска петролна сонда през 1846 близо до Баку. 1872 година вече петрола бива в огромни количества и е трудно да бива пренасян по Земя през Румъния и затова се инициира Сръбско-Турска война през 1876, но резултатите не са добри, и Руснаците помагат за организирането на Априлското Въстание възползвайки се от българските малцинства.

16

полковник Петров

преди 4 години

В днешните времена билите се за свободата на родината си в която и да е държава са анатемосвани като терористи и военно престъпници....."Сръбската журналистка" не пояснява, че изброените лица не са се били на чужда територия и от там неправилно е да ги нарича военнопрестъпници...Ние виждаме кои са военнопрестъпници от 1945г(Хирошима и Нагазаки) та до днес. Но както се казва: Фактите са нищо,коментара е всичко!!!

15

Анонимен

преди 4 години

Шумадийке,ела в България да видиш кой "владее"Държавата и после друга песен ще запееш!

14

Анонимен

преди 4 години

До 8 Ако беше в ЕС и Твоето Американско НАТО.Едва ли би написал и ред?! Я се скрий бе! Сърбия си е Сърбия! И нас да бяха ни бомбардирали Американците,Познай кога щяхме да сме в НАТО! Таман НИКОГА!!!

13

Хемус

преди 4 години

Някои от тия журналисти забравиха как Били Лъжеца,хуманно хвърляше бомби с обеднен уран върху мирно население,а ние българите с глава в пясъка

12

Анонимен

преди 4 години

до 12 Щом си коментирал. Значи " Ти " е До нея!

11

Анонимен

преди 4 години

Може Сърбия да се управлява от военопрестъпници, ама ние по заповед на Русия им строим газопровод за 3 милиарда беееееее....Да им е топло, че са се намръзнали у Хага....

10

До уж българина

преди 4 години

Ти да не би да си мислиш, че си написал нещо умно и народа се е юрнал да ти се радва и да те "коментира". Наивник...

9

Анонимен

преди 4 години

То у нас всичко цъфти та дай сега Сърбия да коментираме.

8

българин

преди 4 години

Пропуснах да вметна. Много МОЛЯ! Малки дечица родени след 1989 г.Да са много далеч от коментара ми! Идея си нямат за какво говоря! Нищо лично иначе! Не желая Нито да ме "коментират"! Нито да кликат плюсове или минуси!!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Таман стрина Дуня ни написа доклада за правата на човека и джендерите и хоп каква стана тя... на Балкана не е хубаво да си фъргаме кал

6

Анонимен

преди 4 години

Сърбия е абсолютна мафиотска държава от военнопрестъпници.

5

българин

преди 4 години

На кого в момента ,Сърбия му "вади очите"? Ако беше вече в Американският терористичен военен блок НАТО,Сигурно нямаше И да се споменава за нея вече?! Ама НМЕ Е! -:) Хайде оставете я на мира вече! Колкото и да Ни я навирате в полизрението.Голяма част от българското население,Помнещо събитията преди 1989 г И много преди това във времето. СЕ РАДВАМЕ ЧЕ СЪРБИЯ НЕ Е В НАТО!