183

BOYKO

преди 4 години

SRAM NIYAMA TAYA GOSPOJA BOYKO I SE SKARA I TIYA IZVINIYA VAM SE

182

Анонимен

преди 4 години

arogantna teroristka.

181

д

преди 4 години

До АнонименНачалник склад, студент с 2 езика в кол център, а и средната заплата в ИТ сектора е далеч по-ниска от депутатските заплати. В ИТ сектора синиър дев започва от 3.5к. Та средното 5 да го сложиш за синиър дев, пак е по-ниско от тяхното. Отделно, ако разгледаш добавките им на месец могат да възлизат на 80% още от заплатата. Така, че нещата стават други.Заплатите им са съизмерими с над средно ниво на мениджмънт в ИТ сектор.

180

offff

преди 4 години

sigurna sim, ce taya ne znae kakvo znaci populizim

179

Професора

преди 4 години

Защо веднъж не направиха грешка да кажат ,да вдигнем заплатите на работниците или да им отпуснем пари за кризата с вируса.Да си стоят в къщи,но не без пари и работа.Тия грешки при вас май са постоянни.Сигурно и на сън пак си вдигат заплатите.Обаче накрая все народа го отнася.Грешка е че народа продължават да търпят такива като Караянчева .

178

Фастер

преди 4 години

Всички са много нагли,без изключение!Пир по време на чума,това е политик *** БГ! А с тои извънредни мерки и карантини са абсолютна паника вече!Тоя вирус точно преди два месеца ,според сегашните спецове беше едно вирусче,а опасната вълна беше от грип Б!Немам думи за твърдите противоположности на твърденията!Всимко прилича на некъв адски експеримент за търпимост,ама докога ще им стиска не знам!

177

123

преди 4 години

Тя не е сгрешила. Сгрешили са тиквениците, които са я поставили на този пост.

176

Анонимен

преди 4 години

Мила ми Калинке"мисирке"безгласна буква като теб,едва ли има мнение по въпроса? Незабавно всички държавни служители,да преминат на минимална заплата докато трае извънредното положение в България!!!

175

1

преди 4 години

До Пенсионер,аз като стар ловджия,да ти ударя една ***,и след това,ще ти се извиня,за удоволствието,получено от теб.

174

Пенсионер

преди 4 години

Де да можеше и Корнелия да каже сгреших . Ама социалист не признава и не се извинява.

173

Ко да парай.. . . .

преди 4 години

Расла на мегдана в Болярово....

172

Анонимен

преди 4 години

гнусна, самозабравила се ***

171

кьоравото коле

преди 4 години

срама нямате ли бе мишки.само тояга и шутове за вас.

170

Зорница

преди 4 години

Не е сгрешила госпожата тя така мисли, просто г-н Борисов я е скастрил и тя сега се извинява.

169

ала-бала

преди 4 години

До pichТая не мисли понеже няма с какво освен с онова най-дебелото

168

Анонимен

преди 4 години

Днеска "няма страшно", утре "епидемия с невиждана ярост". Днеска "маските не предпазват на 100%", утре "маските задължителни", вдруги ден "отказахме се от идеята". Днеска "жертва на ковид в Разлог", утре "всъщност пробата му е отрицателна" Днеска "човек почина от сърдечен арест", утре "всъщност е било белодробна емболия". Нали се сещате, че това просто е демонстрация на БЕЗНАКАЗАНОСТ.

167

Анонимен

преди 4 години

До Бизнес политициЕто това е нашата велика промишленост.Днес б.б. ходи в Смолян в завод в който щели да правят 200 000 щитове и много бързо се преустроили.Това са плексигласови изкривени плоскости.Режат се с каквото си искате и се изкривяват дори на ел. радиатор вкъщи.Страшна промишленост.

166

ГЕРБ - победа!

преди 4 години

Работа, работа, работаДано всички, гласували за ГЕРБ са доволни! Това е резултат от вашето гласуване! Това е вашият избор!От какво недоволствате?!ГЕРБ управлява от 10 години!Явно ви харесва! Честито!

165

ала-бала

преди 4 години

До БеденГнус,отврат ,това предизвиква тази ***

164

Анонимен

преди 4 години

Но пък самочувствие на махленска активистка и то с връх.