7

До 2

преди 4 години

Кое е дезинформация бе? Какви са тия експерти тука дето все медиите им виновни сега а им е мъчно за комунизма когато никоя медия не съобщи за Чернобил. Я кажи това като е дезинформация, през комунизма хубаво ли беше, че нещо мътно има тука.

6

50665

преди 4 години

И си припомнете, че Бог не приема фанатиците, защото той разпознава чистия подтик на душата и позьорството. Не е случайна поговорката "Прекален светец и Богу не е драг". От нас се очаква да проявим здравия си български разум и да помогнем с това държавата ни да излезе от заразата с възможно най-малко погубен човешки живот.

5

Анонимен

преди 4 години

Хем се сблъсквали с проблемите на европейските страни като Испания, Италия, Франция, хем били заварени неподготвени. Значи ли, че ЕС е вънкашно лъскав и блестящ, но вътрешно трухляв и гнил?

4

Одисей

преди 4 години

Предлагам да демонстрираме ЕС-солидарност (прегледай пресата, призива на фон вер Лайн!) и да им помогнем! Нашата здравна система е професионално изградена (и образец за развиващите се страни!).

3

Анонимен

преди 4 години

Православни екстремисти в чист безмозъчен вид.О, неразумни патриарше, поради что се срамиш да да съхраниш живота на българите?! Или смяташ, че Бог ще те покани да седнеш отдясно на Него?

2

Анонимен

преди 4 години

Дезинформация, отново.

1

ч

преди 4 години

Помолете се в къщи и не ходете никъде на Великден, бъдете отговорни към вас и обществото. Не е необходимо да визирате вярата си чрез църквата. Вярата е вътре в нас. За да има и следващ Великден за българите - останете си у дома по Великден !