32

Котарак

преди 4 години

Защо утре на пресконференцията на генерала-доктор някой не го попита, може ли 89 годишен дъртак да има жизнеспособни сперматозоиди?

31

Анонимен

преди 4 години

ojenila se za dyado si

30

Дедо ви Шишарко

преди 4 години

Некой му е помогнал на Бърни, няма спор :)

29

Анонимен

преди 4 години

Жив и здрав да е още много години. Лошите е, че може и да не е.

28

Анонимен

преди 4 години

Бъркате момченца. Аз пари нямам, но не мога да се отърва от жени по-млади от мен с 20-30-40 години. Що така?

27

Анонимен

преди 4 години

От кого е?

26

Анонимен

преди 4 години

До Дано не е черноХаха и аз веднага се сетих за тоя виц...и на дедо Бърни работата ще е такава...

25

Пепи

преди 4 години

На 89 баща??? Я поживее още някоя годинка я не.Това дете дали ще знае кой е баща му? освен от списания и т.н.Браво Бърни... На някой хора дори с пари след определена възраст трябва да бъдат преглеждани редовно.Че какво като му оставиш пари... ще го възпиташ или Фаби ще го възпита и няма да стане поредния пропадняк с кинти..Щом ви кефи живи и здрави да сте. А Фабиана никой уважаващ себе си човек няма да погледне сериозно на нея НИКОГАКолкото и кеш да има.

24

Анонимен

преди 4 години

Това е още една последица от неолиберализмът на която за щастие корона е напът да премахне

23

Анонимен

преди 4 години

Наречете ме песимист, но не вярвам тая да се е влюбила в това "нещо". В смисъл, даже и Брад Пит вече започва да изглежда леко зле, а хем е по-млад, хем на млади години как беше ...

22

Обичам те

преди 4 години

До Анонимен 1Чудя им се на някои жени, какво ли не са готови да направят за парички?Аз пък се чудя ти защо се чудиш, а и защо някои?

21

проф. Ан

преди 4 години

8 години го чака да умре дрътия пръч, а той не умирга. Дано я мандръса до 120 и виаграта да не му изиграе лоша шега, ама тя няма да издържи да дъвче кожа толкова време.

20

Изтъркана гума

преди 4 години

Във Формула едно пилотите са супербързи, направо невидими.

19

Анонимен

преди 4 години

Сватбата е проституция но с договор на едро.

18

ФЕН

преди 4 години

Хахахахаа , БАЩА ????

17

Tojo

преди 4 години

Женската логига:Когато обичаш някой много силно - няма значение в коя банка са му милионите.

16

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ако ще и 10 други наследници да има от 3 милиарда наследство няма как да не останат поне едни 100-200 милиона за горкото сираче. А може и цял милиард да отхапе. Тя си е направила сметката да не мислиш че не се е съветвала с поне 100 адвокати досега :)

15

Анонимен

преди 4 години

до 15Като оня виц на великия Весо Парцала( Бог да го прости)Мъж и жена българи в родилното и жена му ражда черно бебе, а той присъства на раждането!Мъжът глееееда, глеееда бебето в потрес и по едно време пита жена си:- Защо е черно, ***?- Ами черно ще е, щото като правим секс винаги имаш навика да загасяш лампата!

14

Анонимен

преди 4 години

Умно момиче, остава и само да го накара да припише всичко на нея,защото този сигурно е бил женен още доста пъти и не се знае колко са наследниците.

13

Дано не е черно

преди 4 години

Имаше една история : - 89-годишен дядо отива в кабинета на личния си лекар и радостно казва - Докторе, ще ставам баща . А дортора му отвръща . - Браво, чакай да ти разкажа една история . Един твой набор веднъж отишъл в гората на лов. Показала се мечка и нашия посегнал към пушката .. ама пуста старост... вместо нея взел чадъра . Ко да прави. Насочил го към мечката .. и БАМ. Мечката паднала мъртва. - Сигурно някой друг я е застрелял. казал дядото .- Е, нали и аз това казвам, казал лекаря.