113

Shshs

преди 4 години

Хаха, още ли е модерно да се пуши? Почнах да пафкам на 14 и спрях на 22. Спрях да пуша заедно с наредбата забраняваща пушенето на закрити обществени места. Обстановката в заведение където се пуши е отвратителна за разлика в тази на заведения спазващи наредбата. А и дрехите и устите на пушачи миришат доста неприятно. След вечер в бар където се пуши дрехите миришат на пепелник. Затова и спрях да ходя по такива места. А пък и като не пуша не давам грешни пари. На година това са между 1000-3000 лв.

112

Анонимен

преди 4 години

27 ммол/л кръвна захар, при нормално 6,1.....Та това са 4 пъти над нормата...Какво да се очаква втакъв случай?

111

Вуйчо

преди 4 години

Ако не му бяха дали да изпуши една цигара, човекът щеше да доживее до 100 години.

110

Краг Хаг

преди 4 години

До БуржоатаПраво думаш, има хора които го виждат и разбират. Но не знам какво можем да направим...

109

Ивана

преди 4 години

За какви места в болниците говорите,хора?Та те са празни.Приемат се само спешни,а повечето се лекуват вкъщи и от спешно отделение.Не,че няма места,а са ПРАЗНИИИИИ.Вчера е починала жена заради истерията,която насади ген годжи у всички и заради наредби само за спешни случаи.За каква здравна система говорите?Тя трябваше да бъде сменена отдавна и нямаше да *** хора НЕ от КОРОНА.(ВРАЦА).Утре на мястото на жената от Враца ЩЕ Е ВАША БЛИЗКА.Спрете да се кланяте на генерала!

108

Анонимен

преди 4 години

Добре че не си е поискал сестра.

107

Анонимен

преди 4 години

Не съм съгласна,че короната е виновен за това.Бог да прости човека!Но с тежък диабет и др придружаващи,всяка инфекция би го гътнала.Щабове,мабове да престанат с истериите си!Стават смешни!

106

Поклон

преди 4 години

Информацията от заглавието не я чух на брифинга. Евала на пациента и на персонала, всички са знаели какво се случва. Пожелавам си да достигна 80 години, да изпия нещо за последно с лекарите или те да се навият да ми го сипят в системите и ако е дошло времето да си тръгна! Maйната им на щабовете и на щамовете!!!

105

до Кен и анонимен115

преди 4 години

Аз съм на шестдесет и кусур и мога да ви кажа ,че играта на " големите" е добре замислена от години.Вече с оръжие е демоде да се води война и подчинение , затова пък учените по лаборатории не спират разработки. Що се отнася до снимковия материал : целта е максимално сразяване на психика и паника у хората.Има ли значение дали са мигранти или заразени ?

104

Анонимен

преди 4 години

От С.Загора съм. Човекът е погребан в ЧЕТВЪРТЪК. С диабетна кома, инсулт. Как би могъл да пуши такъв човек?

103

Буржоата

преди 4 години

Тези са се подготвяли с години за тази пандемия. Имат толкова много материал, пропаганда, с която ни заливат всекидневно, че няма как и най-глупавият човек на света да не се осъмни. Тези буржоа не само са пълни противняци, но и са толкова арогантни, че сами изобличават истината за всички останали.

102

Ken

преди 4 години

До ... 117Аз гледам. Дори много гледам.Но не вярвам на всичко без да проверя.

101

...

преди 4 години

До КенНапротив, точно в интернет гледай. Скоро имаше снимка, на много кофчези и под нея беше написано че са жертви на вируса в Италия. Обаче, като се разрови човек и... намира същата снимка, само че е от 2013г. Абсолютно същата снимка, на която пише че са мигранти, жертви на удавяне. Пак в Италия. Снимките са едно към едно, ама на едната пише че са жертви на вируса от 2020г. на другата, която разбира се е оригинала, пише че са удавници мигранти. Има дата на самата снимка. Oct. 9 2013

100

Кен

преди 4 години

До Анонимен 115Ами аз съм на 50 и кусур и съм се научил да не вярвам на всичко което видя в интернет.

99

Анонимен

преди 4 години

До г-н Кенааз съм на четиридесет и кусур и доста грипни епидемии съм видял и преболедувал, ама не помня доктори да са избирали кой да лекуват и кой да мре ине съм виждал хора да умират по улиците гърчейки се (има клипове от ухан, може да ги потърсите)

98

Анонимен

преди 4 години

Аз по-скоро се питам, ако хора над 80, лежащо болни, които очевидно не са пътували в чужбина и едва ли имат кой знае колко контакти, се оказват с корона, колко въобще са хората, които не са били в досег с въпросния вирус?

97

Анонимен

преди 4 години

Този човек е надживял средната възраст за мъж в България. Дали е починал точно от този надценен вирус не е сигурно. Може да почине и от грип, и от ангина дори, след като е толкова възрастен и ако има тежки хронични основни заболявания.

96

Ken

преди 4 години

Някой може ли да коментира данните за смъртността по седмици на страните от ЕС ?Италия и Испания още не са достигнали нивата, които са имали в края на 2017г.Не помня тогава да е имало истерия и пеене по балконите.Тук са графиките: https://euromomo.eu/index.html?fbclid=IwAR2s9QwJGFXv0nzdyU9DmV7W099fhHMpn9BxbT-21x1VX5Dt_5mFBtskCS0За починалия - значи той е бил над 80, с диабет и още е пушил, но вирусът го е убил ?На маймуни ни направиха !

95

Анонимен

преди 4 години

Бог да го прости човечеца. Оттървал сее от Големата Пенсия на ДРУГАРЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ и ПЪРВИ СЕКРЕТАР на БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ. БАЙ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ХВАЛА ДРУГАРЮ БОРИСОВ. ХИП ХИП УРАААААААААА

94

Анонимен

преди 4 години

Господ да го прости! За непушачите - не знаете, какво удоволствие е да си дръпнеш само веднъж!