9

Анонимен

преди 4 години

До 4:Не питай какво държавата може да направи за теб а какво ти можеш да направиш за държавата ...Сега е момента да се докаже кой колко е българин и колко е гнида. След като отмине пандемията тогава се хващайте и оправяте пумиятс в държавата.Хареса ли ти че депутатите си гласуваха по-високи заплати? Не? Еми какво си седите вкъщи, дигайте се като във Франция ... държавата е народа. Когато народа е *** и държавата ще е съответно блато.

8

Антонио Ресио

преди 4 години

Скоро един приятел сподели: Не ме е страх от този вирус, страх ме е ако го хвана и в болницата ме уморят от некадърност и размотаване.

7

Анонимен

преди 4 години

До т.шакСтига рева бе. Хората останаха без работа, той се жалва че жена му работила 6, вместо 5 дена. Ако не знаеш масово така се работи. И като не ти трябват тези 1000 лв. ги дари в някой дом за сираци. Ама не ти стиска. Искаш още и още.

6

Анонимен

преди 4 години

Аз съм в къщи в неплатен отпуск, за да спасявам света. Кой и кога и как ще ме обезщети?

5

Т.Шак

преди 4 години

Изследването на зарази в епидемична обстановка е работа на РЗИ (бившите ХЕИ). Те дори имат вирусологични лаборатории за тази цел. Да сте чули да изследват коронавирус в РЗИ. Няма и да чуете. Нямат PCR апарати. Затова товарят болниците, които би трябвало да се грижат за болните, а не да вършат работата на РЗИ като изследват контактни лица.Ананиев, Оставка, дядка!

4

Анонимен

преди 4 години

Критерия за разпределяне на сумите е просто уникален.Точно по метода пари на калпак, защото ако в болница с до 5 заразени за тях са се грижили реално 20 човека, къде отиват останалите пари? Критерия за разпределение бил взет от най-добрите практики, глупости.Бюрократите както винаги ги мързи да работят и измислят абсурди.

3

Т.Шак

преди 4 години

Жена ми е на първа линия - вирусолог, изследва коронавирус. Работи шест вместо обичайните пет дни седмично, понякога по 12 ч. Не може да си види децата. Бяха им обещали, че като работят през уикенда, ще ги компенсират с ден през седмицата - не го изпълниха, бяха обещали, че ще я освободят от другите й задължения, за да работи само това - не го изпълниха, работно облекло си купи сама, за да може да го пере в болницата, вместо вкъщи. Тия 1000 лв правителството да си ги навре, знаете къде!

2

Анонимен

преди 4 години

Така нали знаете какво ще стане сега,след това мъдро решение ?Болниците просто ще надуят бройките болни от коронавирус за да получат повече хора допълнително възнаграждение. А може би това е желанието на Бойко и гробарите за да продължат извънредното положение?!Некадърници.

1

Анонимен

преди 4 години

Ананиев, ***, а за ония 8000 медици на предната линия по 1000 лева и защитно облекло що няма? А?