8

До 5

преди 4 години

Ми що да не блажат. Като има балъ-ци. Утре ще писнат, че нема кой да сАди пиперо и ще си ядат....гейминга.

7

до 5

преди 4 години

Повечето програмисти са на заплата и не блажат извънредно, а по договор. Блажат собствениците на бизнеси в тази сфера. А те рядко са програмисти.

6

КайбърПънк

преди 4 години

купил съм ексбокс преди 1 година имам и гейм пейс за 3 месеца. Кеф ми е на душата охххххх

5

--

преди 4 години

програмистите пак блажат яко.

4

Бате Гойко

преди 4 години

"Според него е интересно, че се свалят повече приложения вместо игри."Че кое му е интересното? На хората сега им е само до игри. Освен това, гейминг на телефон си е мазохизъм.

3

Shshs

преди 4 години

В геймлофт парите не са кой знае какво, но за 1 година стаж придобиваш достатъчно квалификация за да смениш фирмата. QA заплата с година стаж започва от 1500 нето. Друга хубава фирма е SEGA дори днес пуснаха обява за QA за Total War тестер там заплатата е около 1200 - 1400 нето. Обявата я има в *** успех на който иска да кандидатства! Оставям Ви я на Вас, въпреки че мен биха ме взели. Цунки!

2

Shshs

преди 4 години

И аз нямам против игрите. 2012 работих в Геймлофт и имам много добри впечатления. Бях гейм тестер и успях да надзърна зад вратите на индустрията. Но да не заклеймяваме белота! И той е чук и не се играе само от млади. С баба ми се сцепваме 1в1. Геймлофт пък ме научи много на внимание към детайла, а и имах възможността да усъвършенствам комуникационните си умения. Препоръчвам ги силно на младежи до 23, дават ти солидни основи и имам много приятели които и до ден днешен са в сферата на "Кю Ей" -а

1

Az

преди 4 години

Браво, само така. По-добре отколкото да се наливат с бира по градинките и да псуват на белот като чобани! Игрите дават всестранно развитие, но промитият комунистически мозък не може да проумее нещо различно от тебешир, гъба и дървена дъска/пръчка.