11

Анонимен

преди 4 години

До Хили лайкли 13Хайли Лайкли е държавата *** да остави българските коронни лайнюве и *** на произвола на съдбата отколкото Англия да не се погрижи за гражданите си!

10

Хили лайкли

преди 4 години

Ще ПРОИЗВЖДАТ 100 000 теста. Половината ще продават на локалния пазар, другата половина ще продават на щатите. Сигурно става дума за "Просто бизнес".Там така правят. Не ги разпускат по дачите.А за тестуванрто на хората - това е разход не е бизнес...

9

Анонимен

преди 4 години

Ама те англичаните не правят 100 000 теста, те ЩЕ правят. Тестването е пълно фиаско,хората са бесни. Днес две млади мед. сестрички си отидоха там на 38 и 36. Просто за тях е опасно. Най-вероятно и БЦЖ не са имали, но старото поколение в Англия са ваксинирани, а умират. Много по-заразени са от нас. Това е истината. Не лягайте на ваксината. Децата на Италия и на Испания, също не са ваксинирани, но някак си ги пожалва. Явно е до възраст , до брой болни и до количество вирус (лекари, сестри)!

8

Анонимен

преди 4 години

Жертвите са 3605, с което британците бият китайците

7

Анонимен

преди 4 години

Който си ги произвежда може да си ги прилага и да се опитва да ги продава и на такива като нас, че и харвардски възпитаници да наеме за реклама.

6

Фърчило със шкембе

преди 4 години

До АнонименОт много инструктажи май си се уплел като *** в кълчища . Радефф не искаше ли Грипени ? Не бяха ли бецето Бойко и Шкембе воевода дето искаха да се возят на дъртите Ф-ърчила ? И се обади на ПР агенцията дето ти казва какво да пишеш, че всички останали знаем че парите вече са платени а баце и шкеммбето ходиха до САЩ Тръмп да ги гали по кратуните .

5

До 2

преди 4 години

Тя ваксината има срок на действие, май бяха 10 години, след това трябва реимунизация, така че не лежи на тази кълка.

4

Анонимен

преди 4 години

Споко генералисимус Радефф каза, че от понеделник сте на пангара, нема нужда от пари за тестове да се харчат, но имаме да плащаме 4 милиарда за 8-те самолета, които ще са готови 2027-2029 а искал да направи едно кръгче на тях преди да го хване артрита.

3

Анонимен

преди 4 години

И тук в Булгария правим по 100 000 бързи теста на ден... само че на дупетатите ни ... и на техните шофьори... и на техните прислужници... и на сервитьорките им... и на фризьрките им... само за докторите няма , щото трябвало да има за управниците ни.

2

язе

преди 4 години

по 100иляди дудудука на ден ще въртят, шот лирата отиде у талаша. икономика ве требе да се врътка търкалото на късмета, а гражданите кучета ги яли.

1

Анонимен

преди 4 години

Тъй ще е като нямат ваксина против туберколоза.