20

Мавродиев

преди 4 години

защо лъжите

19

роза

преди 4 години

Смятам,че в България икономическите последици от епидемията ще бъдат по-тежки от здравните.След месец-два всички ще почнем да ги изпитваме на гърба си.

18

Shshs

преди 4 години

Хвала на всички народи! Това с омразата го има само в устата на онзи който не познава хора от други нации! Миналата година реших за 20 дни да разгледам на стоп Балканите и Централна Европа и всички с които се запознах бяха страшно готини! Най-удивен останах в Будашеща се запознавайки се с 2ма братя Албанци говорещи ПЕРФЕКТЕН Български! Разходките отварят мирогледа! Пожелавам Ви да пътувате повече, но винаги да се връщате и да реализирате положителните модели на поведение които видите в чужбина!

17

До Kostantin

преди 4 години

В момента сме в изкачване на стълбата,не е достигнат пика и не се знае още колко хора ще се заразят !Затова всяко общо изследване сега,не означава,че утре няма да се заразиш!Да,добре е да се знае кои са изкарали без симптоми,но как да се открият.Затова се препоръчва след пика.Но е редно да изследват всички в карантина за които е ясно,че са контактни!Чакането ,дали ще или няма да имаш симптоми в карантина е голям срес.

16

Диабло

преди 4 години

Не може да има мир между братя които се мразят, потурнака винаги ще мрази другите, а те ще се отвращават от него, това е клеймо на рогатия .!.

15

KONSTANTIN

преди 4 години

Боко не ще хората да се тестват, за да може да има военно положение ида крадат ЯКО пари. Ако си го изкарал и си направиш тест те слагат 28 дена в карантина!!! Кой ще се тества бе! Може и половин България да го е зиакрала, ама няма кой да провери, щото няма да могат да кратад пари.

14

Бат Жоро

преди 4 години

Белорус хубаво си прави още.. Няма карантин

13

Щерю

преди 4 години

Рано е още за всякакви резултати. Както е казал народа - Пилците се броят на есен...

12

Анонимен

преди 4 години

има една приказка които.завижда добро да не вижда специално за едни приятели

11

Анонимен

преди 4 години

Живея в Германия. Работя във фирма с 250 души персонал- няма болен от корона. На мой познат във фирмата са 300 човека-няма болен. Другият работи във фирма с 80 човека-няма болни!? Отделно съседи,познати,познати на познати и т.н.- не познават и не са виждали болен от корона вирус!? Та питането ми е...някой виждал ли и е болен от корона вирус?Моля кажете да знам че, го има наистина?

10

Интересен казус

преди 4 години

България подписа Европейската декларация за спазване на човешките права.Интересно защо тогава не е осъден комисар Тони Тодоров който заплашваше с 5000 лева глоба за маските?

9

Анонимен

преди 4 години

Обединява да обеднелия български народ нали гледам по фейсбук призоват търпението свърши грабвайте тоягите

8

Анонимен

преди 4 години

До ЗелеПоложителноте е зле - има вирус!

7

Зеле

преди 4 години

Гледайте си италиите, че *** страшно. До Русия и Китай опряха... Оставете Балканите на мира. Тук в пъти по- добре сега и има ред. Ако не може да кажете нещо положително замълчете.

6

БКП - 50 лв.

преди 4 години

КАка *** - ПРЕЗИДЕНТ + таквоту като Бойку и шъ сме супер! И шъ си прайм кво си сакаме! Оти она от нищо не разбира, само се клещи. КАКА ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!БКП! БКП! БКП!

5

Анонимен

преди 4 години

Безразличие и омраза не е едно и също.

4

РодЕн роб

преди 4 години

Баце каза, че ще бъдем в извънредно полжение, докато и последния болен от грип не се излекува ... Сиреч до гроб !Урааа ! Да живее бате Бойко !

3

Българин

преди 4 години

Не и в България.

2

Анонимен

преди 4 години

Кака *** каза, че не трябва да продължаваме с карантината! УРАААААААААААААААААААА!САМО БКП! БКП! БКП! Ама таа шъ си измори гласоподавателете (половината над 70 г.) Другата половина не боледува :)))))) После шъ намери некой за виновен! Гявол е кака ***!

1

историк

преди 4 години

Да ама на балканите имаше една истинска държава ,която сега е само мафиотска територия !