19

Щерю

преди 4 години

- Що за менте тестове отчитат, че си заразен, без изобщо да имаш вируса?! На какво реагират за да дадат такъв резултат?

18

Анонимен

преди 4 години

И защо му е бил този бърз тест,като не е имал симптоми?

17

Активист на БКП

преди 4 години

Те и някой болен са го изкарали здрав и сега някъде сее заразата ...

16

Анонимен

преди 4 години

Аман от мранкачи, сега си пролича колко пу%%! Има а се наричат мъже. Мрън мрън

15

НОЩ и ден

преди 4 години

С това ИП, могат да правят всякакви "грешки" и изобщо не може да се търсят права, или отговорност на "сгрешилите".Ние ще психясваме, ще гладуваме, и ще мрем от к*во ли не, но ще го отчитат като корона.С три думи - Ще Кухаме таратора

14

ГОСТ

преди 4 години

Тъкмо се е зарадвал, че го е изкарал завалията. Късата клечка и нови надежди.

13

Анонимен

преди 4 години

Всички богаташи се плашат много...защото живота е мил и пари имат но има едно НО

12

толерантен

преди 4 години

Е, само "извинявай" ли? Така, отговорност нещо... някой да понесе!?!? Или ще попитате ко й туй утгуворнуст!?Нещо компенсации за човека, за нанесени вреди, пропуснати ползи!?!?!?След време ще ни кажат извинявай за хибридния г еноцид, унищожил няколко милиона българи, под прикритие на "преход", "либерализация", "карантина", карантия, кармакарашик...

11

Някога и сега

преди 4 години

Оказа се, че управленската герберско-патриотарска машина под вещото ръководство на Падишаха и мин. Маджо Маринов е по-скоро репресивен, а не умело действащ орган в полза на хората. Попаднеш ли в ръцете й ще те смели без да обърне внимание, че ти си прав. На години съм и си спомням, че така действаше НМ през 50-60-те години под ръководството на Мирчо Спасов.Зам.н-кът на СДВР преди 3 дни нареди и за няма 3 часа полицаите глобиха 102 души заради защитните маски. Г-н министър, наказахте ли Т.Т.?

10

Анонимен

преди 4 години

Според Годжи бързия тест нали не бил достоверен

9

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Излезе ли ти позитивен тест - 4 седмици домашен арест по заповед на Мутафчийски. Пак си помислете!

8

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Затова - засега никакви тестове, освен ако не се налага. Тестовете за антитела - след месец.

7

БиБи

преди 4 години

Пресата и ТВ каналите замълчаха за проявената от депутатите наглост, прос.та.щина и високомерие при откриването на коронавирус КВ у колегата им лекар. Цяла сюрия депутати от може би всички ПГ се втурна към една от болниците и камера запечати сюблимния момент, когато те са вкупчиха като стадо о.в.ни пред нея.Ком. Тони Т. не изпрати полицаи да глобяват наред, гл.прокурор замълча, ББ и Т.Дончев затраяха. А Юрдечката нагло. каза, че ще приемат увеличението на РЗ, другото било популизъм!

6

?

преди 4 години

Положителен бърз тест не показваше ли, че имаш вече изградени анти тела т.е. преболедувал си го?

5

Ss

преди 4 години

Да пита ония доцент дето се мотае по медиите и разправя за бързите тестове!

4

Случайно минаващ

преди 4 години

Toва с набедения за болен здрав човек не е единичен случай на провинения на пишман лекари. Умряха майка и дъщеря - и там съмненията са, че са ги взели в болница чак когато са станали тежко болни. Сестра на починала жена се оплака в медиите, че са върнали болната от ковид19 жена и са я оставили вкъщи в тежко състояние, след което са я прибрали да умре в болницата. Не умаловажавам активността на голяма част от лекарите, но като хвърлиш чаша катран в качето с мед, катранът съсипва цялата каца..

3

Анонимен

преди 4 години

Не съм си и мечтал за това. Тестове дават неверен резултат и лежиш цял месец, здрав. Ако пък кихаш убедително, плюс още поне месец болнични, при това без никой да се съмнява, даже бягат от теб като от чумав и никой не иска да те вижда.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е краят на света, това да е.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако искате карантина, правете си бързи тестове, те и без това не са точни и току вижте, че е положителен. Тогава имате 28 почивни дни, без дори да сте болни.