26

Химик

преди 4 години

Тва джудже се беше кротнало след поредната си изцепка. Явно като повечето ни политици разчита на къса избирателна памет. Видя се, че е деградирал морално и физически в следствие на системна злоупотреба с химични събстанции. Сга пак се появи да пуска *** си фрази. Да му ръкопляскаме ли, какво?

25

Талпа

преди 4 години

''Евро-гей.ак'' Джамби имАх предвид. К.хо, хо надъхано да се себедоказва.

24

Анонимен

преди 4 години

Полицаи и лекари ,ще продължат да си получват заплатите,болниците получават големи помощи от дарители и от държавата,хората които трябва да се подкрепят са бедните хора,обикновените хора взели заеми от банките,пенсионери,болни,хора ,които нямат пари за ток,вода,храна за месеца!

23

Анонимен

преди 4 години

Какво ще пазаруваш бе *** ??? Ставаме роби на господарите ...първо губим свободата си !!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХич не ми говори за френските картофи,защото там са ГМО,един земеделец от Франция се оплакваше в едно видео,че не му разрешавали да отглежда местните сортове картофи,а налагат само определени сортове и ГМО продукцията!

21

Анонимен

преди 4 години

това пиян де да си пие уискито и да не коментира

20

Панаьот

преди 4 години

През повечето време говори какви ''мерки'' бил взел ЕС. Птрябва да каже нещо, да оправдае заплатката. Те евродепутатските приходи се оправдават май само с приказки, полза- ц.

19

Анонимен

преди 4 години

Гледах една частна фирма от 3-4 млади хора,които се занимават с отглеждането на био градини,зеленчуци,плодове и носеха продуктите в картонени кашони,които им поръчваха по телефона до домовете на хората и имаха успех,отглеждаха и българските хубави домати,вкл. и розов домат,донесоха им семена от България,само че младежите са от Люксембург и там си развиват фирмата с биозеленчуци.В България трудно ще стане,защото ромите крадат като за световно!

18

Точка

преди 4 години

От големите вериги НЕ пазарувам.Първо защото са собственост на чужди фирми,второ предлагат западна стока.Държа на родното.

17

Проф. помощ

преди 4 години

Изгледах част от интервюто, доколкото ми стигнаха нервите. Т'ва и преди показваше признаци на психоза, но от изолацията ли, от що ли съвсем се е видиотил. Тя изолацията удря най-напред такива екземпляри, дето по начало са душевно разстроени.

16

Анонимен

преди 4 години

Браво Джамбазки,напълно прав си,а за продуктите,задължете всички магазини със закон задължително да продават 60% българска продукция!

15

Сидеров

преди 4 години

Джамбазингейт!

14

Щирлиц

преди 4 години

До Анонимен 18 Винаги са издавали касова бележка, сега също.Поне в моя квартал.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз ще си купувам китайски неща солидарност със Китай, понял ?

12

Анонимен

преди 4 години

Е, как да купувам българско производство като такова почти няма, работи се на ишлеме.В кварталите магазинчета от първите дни на кризата цените скочиха рязко. Кварталните бизнесмени решиха, че сега ще си оправят живота. За фискален бон и дума не може да става, така че подпомагам само кварталния бизнесмен, а не държавата.Всеки сам решава как да си управлява собствените средства, т. е. да пазарува, където му е най-изгодно, за да спести някоя стотинка.

11

Пиян шофьор

преди 4 години

Най- обичам да ям български домати с ракия в колата , докато карам!

10

Boko bo

преди 4 години

Ракия най-вероятно

9

Анонимен

преди 4 години

А кой ще ги произведе тия български неща туй значи да гледаме празните рафтове у магазина, че сега го няма и оня работлив и умен народ да копа на бостана. Съсипахте я тая държава.

8

Анонимен

преди 4 години

Бяха три трилиона а сега стана четири то среден лесно се поема, ама ако е четвъртит малко ще е трудно мисля.

7

Анонимен

преди 4 години

Ще може ли пак да се ходи на гей парад щом сме зависими от Германия ? Oтдавна търся да си купя български телевизор ама все не намирам, какви са обясненията на евродепутата за този феномен ? Едно време комунистите не даваха да се купува чужда стока и дори произвеждаха телевизори и компютри български.