105

червен каскет

преди 4 години

До ВлаткоПознаваш ли червените кхмери, та ги споменаваш?

104

Анонимен

преди 4 години

Симулацията на фондацията на Бил Гейтс показа 65 млн жертви за 18 месеца. Крайната цел са световна икономическа криза и всеобща ваксинация на световното население, което ще бъде използвано за окончателното налагане на световното правителство и новият световен ред.

103

CC

преди 4 години

До SSДавай го това страшното бе, от месец е заидвало!

102

Влатко

преди 4 години

Картината в България въобще не е лоша като направим сравнение със съседите и по света. Това го казват и всички с които чатя от Европа. Само че това е много лошо за червените кхмери на Радев и Нинова. За да се осъществи техният план им трябват много заразени, много починали, хаос и Бойко да е виновен. Затова пищят подлеците по форумите. Малко е бройката.

101

Анонимен

преди 4 години

Лелеееее ужасссс,много беееее.кво ще правим сега?Да затворим Банкя под карантина,че да не навредим на ВОЖДА!

100

test

преди 4 години

Тест за хората за коронавирус и тест на гербери-зобми за мозъчно вещество и на каква основ е зомби вируса в герб за да може все още човешкият род да се запази от зомби апокалипсиса на герб !

99

Анонимен

преди 4 години

:"..в Бургас са хараби момчетата.."по Тодор Колев.Навсякъде се виждат безделници от всички възрасти.Няма управия.Кмета трябва да спре да глобява,а само да ги записват и да им се обещава,че ако ги пипне короната болница няма да видят.Остават си вкъщи ,а там : или...или!Толкова е лесно.Без обида!Без насилие!Без омраза!

98

Анонимен

преди 4 години

"Според него, тези маски са НУЖНИ на лекарите с досег до ковид-19, обаче, видите ли, не били нужни на хората"Гaнчaк, маските са нужни, ако се буташ в болни нон-стоп по 8 часа на ден и я сменяш на всеки 15-20 минути. Отделно - забелязал ли си, че лекарите масово си мият и дезинфекцират ръцете на същия интервал? Маските за "многократна употреба" ги анатемосаха още преди чевърт век(25г.)Та, ти, Гaнчaк, сменяш ли си маската през 15 минути и дезинфекцираш ли се? Не. Значи няма смисъл от маска.

97

Щерю

преди 4 години

Всъщност бройките заразени, които ген. Мутафчийски отчита всеки ден, май най- често са от контингента на завръщащите се от чужбина. Интересно как тези пора преминават през няколко граници без карантинен срок...

96

Анонимен

преди 4 години

Още от сега да готвят болниците за гладни и безработни хора, ще са стотици пъти повече от тези с вируса това е ясно.

95

Анонимен

преди 4 години

Малко са за толкова болни няма да ви дадат милярдчето дето го чакахте

94

Анонимен

преди 4 години

Тествайте и хората по селата. Сега по селата няма лаборатории за тестване.

93

Анонимен

преди 4 години

Човек отива на преглед притеснен че има коронавирус. Доктора: "Не се притеснявайте, нямате коронавирус, няма нищо страшно. Имате рак на панкреаса последна степен"

92

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че тоя с радост съобщава увеличаващата се бройка болни

91

Анонимен

преди 4 години

Ще тестват българите за наличие на вирус, а червените *** за наличие на мозък.

90

Анонимен

преди 4 години

До Одобрявам В Италия умират по апартаментте.

89

Радио Ереван

преди 4 години

Ще им трябва бройка над хилядарка. Иначе нЕма пари от ЕС-то! А на бас! По двайсетина на ден - сами пресметнете до кога ще ни държат. Може да се смилят и да отпуснат повече бройки заради Великден и литургиите.Колкото повече ни психясват, толкова повече не им вервам! Депутатите, като са били контактни, що не ги сложат под карантина, а? Ами джурналистите, дето подхвъркват около тях?Нали е страшно?

88

Анонимен

преди 4 години

Значи стандартния грип, който всяка година взима повече жертви и то здрави хора е нещо нормално, но Ковид-19 грипа, който взима хора със съпътващи заболявания е най-страшното нещо

87

Анонимен

преди 4 години

Имаме ли право да умрем от нещо друго, а не от коронавирус? Май не.

86

Одобрявам

преди 4 години

В Белия казаха че болни от Ковид-19 няма да бъдат лекувани защото само задръстват здравната система и няма места за хора болни от други заболявания.