110

Слънчак

преди 4 години

Туризмът в бг има терминални проблеми като презастрояване, липса на перспектива и лошо обслужване( супернискоквалифициран персонал предимно в мениджмънта).

109

Владислав

преди 4 години

Преориентират се към модел за Санаториум?Какво стана с групите пияни британски туристи?

108

Анонимен

преди 4 години

Коя е тая "уникална природа", тая дето я изсякохте и презастроихте ли?

107

АнонимеН

преди 4 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!!!МОРЕТО Е ЕДНО И СЪЩО НАВСЯКЪДЕ А ХОТЕЛИТЕ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ НЕ СА ОБОРУДВАНИ С РЕСПИРАТОРИИМА НЯКОЛКО МЕДИЦИНСКИ ХОТЕЛА НО НАДАЛИ ИМА ПОВЕЧЕ ОТ НЯКОЛКО РЕСПИРАТОРА В ТЯХ!

106

До Странжата

преди 4 години

Странжа пак си ял развалена манджа. *** ти на Бузлуджа да се лекуваш,определено си душевно болен.

105

язе

преди 4 години

Тез на слънчев бряг лекуват единствено затлъстяване на дебели портфейли и друсалки.

104

Джигер

преди 4 години

Да го рекламират като чернодробен :)

103

Анонимен

преди 4 години

Отново бълг.хитруване,няма да стане неможе богат да дойде да дойде при БЕДЕН НА ПОЧИВКА,Лоша инфраструктура,храна лоша без сервис ,алкохола нелегален,джебчийки,фекално море,санкций срещу Русия.БДЖ разбито,кампиги няма..

102

До #98

преди 4 години

Къде я видя пък и ти тази новина. Преди малко случайно попаднах на руски сайт които са постнали указа от днес. Та в една от точките пише: От 4 до 30 април се обявяват за неработни в Русия като заплатите на всеки ще бъдат изплатени без да се споменава изобщо за никакви отпуски. Аман от ***

101

Анонимен

преди 4 години

Ами то си беше курорт и за болни преди всички да се юрнат и да печелят ,това беше обаче в онова време дето по-голямата част отричат .Слънчев бряг се превърна в бетон но сигурно има бол легла които меже да се използват в момента за настаняване и лечение и карантина за болни .Обаче нали ви е ясно -не е важно аз да съм добре трябва Вуте да е зле -имаме хиляди легла които ей тъй си стоят и никой не ги използва в момента

100

Анонимен

преди 4 години

Курорт за умствено изостанали по ще му подхожда, имаше един филм на ББС преди 10-ина години за един англичанин, дето си беше гръмнал пиратка в ***, после един български лекар му заши ануса и му каза на развален английски - конграчулейшънс, нау ю хав а бранд ню асс.

99

Анонимен

преди 4 години

Тази година за Великден няма Гърция-я-я-я

98

Анонимен

преди 4 години

Белодробните болници са предимно в планините.

97

.

преди 4 години

3. Събаране на половината хотелящина и моментално залесяване с храстова и дървесна растителност!

96

ЕВОА

преди 4 години

Ха сега ново за смятане!Та сумата няма и 2% ИЗЧИСЛИ БЪРЗО ФИН.МИНИСТЪР ГОРАНОВ.Б.Н.,Безплатния Наемател изчислил,че до юли общо 10% не могат да ни съборят,тя хазната пращи по шевовете,ама от...нямане.Нищо август и септември почваме,много здраво-къпане и процедури!Дали от управляващите ни велможи останаха нормални хора?Силно се съмнявам!То лапачите са наравно с ***!

95

.

преди 4 години

1. Имаме си чудесни места с традиция в лечението на белодробни заболявания като Искрец и не само.2. Ако искат да получат такъв статус Слънчев бряг, трябва да се забрани тютюнопушенето в целия комплекс, никакъв шум, спазване на строг санаториален ред в целия комплекс БЕЗ изключения! Да ги видим стиска ли им!

94

Анонимен

преди 4 години

до 98 Те поне имат "отпуска"! -:) А ти нито работа,пък най малко "отпуска" ще имаш за в близките 3 г най малко в БГ!-:) И пак казвам! Руснаците Не ги мислете! Те знаят 2 и 200! И пак ще са на работа! Докато тук всичко е ден за ден! Утре ще му мислят други!-:)

93

ХаХа

преди 4 години

Курорт за белодробно болни. Това трябваше да го публикуват вчера.

92

Пук

преди 4 години

Задача за първи клас: Днес, 2ри Април, Путин заповяда на всички в Русия да си използват платената отпуска до края на Април. Колко останала отпуска ще имат руснаците за почивка в България?

91

българин

преди 4 години

Амиии той "бранша"! Много бързи "изчислява" загубите бре?! Ама по принцип в края на годината.От 1989 г до днес,За "печалбата" Все мълчи! -:) Иначе е редовният номер "слаб сезон" За по малки данъци в хазната! И още нещо. Четейки новата "реклама" Се сещам за "старата". Каниха де що има куцо и сакато " Английско говорящо племе" Да си " "допие" на " " Слънчака"?! Нали така беше? Та сега съвсем ще ги откажат да идват тук! -:) Ганьовка му работа.И тази година за 1 път,Ще е яко вътре "туризма"!