16

Антон

преди 4 години

Ограничават ги електронно, а пък после искат да си доплатиш за да махнат ограничителя

15

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се наложи 40km/h за всички бмв и мерцедес коли и ще се намали птп-ата до 90%.

14

.

преди 4 години

Познавам хора, които си премахнаха електронно ограниченията от бордовия компютър. Настана пълна "боза", след което се бръкнаха с още стотици евро за препрограмиране в заводите в Италия. Така, че - умната!

13

Анонимен

преди 4 години

С 240 карам бавно из градаПрясно пиян ся излезнах от клубаНа кой светофар се спираше майче на зеления

12

vgz

преди 4 години

Nujno e, za da moje da si platite da go mahne nqkoi.

11

Анонимен

преди 4 години

До ЧЕРНА ПАНАМЕРАМи не е спортна кола.Това е спортно-елегантно всекидневно купе с 4 врати.Истинската спортна кола е лека и мощна.Например форд гт40,шестият елемент на лмбрдж,на кьонигсек безумията.Панамерата е баровска кола да си джиткаш лекичко по баровете и клубчета.

10

Анонимен

преди 4 години

Абе за какви скорости говорите 250???!!!Освен в Германия, навсякъде в ЕС ограничението е 130 (само в БГ и в Полша е 140 и то на някои отсечки само).С тия камери навсякъде, глоби и чудесии, къде сте хукнали?!

9

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

дизел панамерата ако не е спортна кола не знам беемве е90 3ка 2л дизел бензин спортна ли е

8

Анонимен

преди 4 години

Тази статия какво общо има с вируса?

7

Balkann

преди 4 години

До ЧЕРНА ПАНАМЕРАколега рейсърите не карат като тебе ДИЗЕЛ на село тракторите .... кви филтри тв. частици кво говориш за дизел.. спортните коли винаги са били БЕНЗИН

6

ЧЕРНА ПАНАМЕРА

преди 4 години

слагаш чип адлер, махаш егр и вихрови клапи, сваляш катализатор и филтъра за твърди частици, махаш МАФ и ламбда и вдигаш 200коня отгоре после махаш ВИ МАКСА за скороста и уетиш

5

Анонимен

преди 4 години

до 5 Той ще вдигне 300 на някоя права на Тракия, ама след това не може да спре, защото автомобилът пред него дето е на уж 500 метра ще му дойде много бързо щото се движи с 140 в лявата лента, а тоя като тръгне да набива спирачките и ще му се подпалят и ще дадат фира и се е набучил в него, освен ако не кривне и се хвърли в канавката за да го избегне.

4

Анонимен

преди 4 години

След 250-300 км в час автомобилът става много трудно управляем.Нещата се случват доста бързо дори за професионален пилот...А тва че някакъв гъзар е решил да снима с телефонът си в нета как аудито му прави 340 и набира още въобще не значи,че може да го кара.По-добре си купете реактивен изтребител втора ръка ако искате да сте мега газара.Дига 1200.Вертикално и хоризонтално.

3

Анонимен

преди 4 години

до 2 На Марешки да му имам мечтата. Със сигурност на Бентлито му е премахнато ограничението, защото като си го купи преди години и го питат защо си е купил толкова мощна и бърза кола и той: Защото искам някой ден да вдигна над 300 км/ч.Познай къде ще ги вдигне- всеки случай няма да е на някоя писта от Формула 1, а най вероятно на Тракия.

2

Анонимен

преди 4 години

Съвременните автомобили лесно може да им се ограничава скоростта, могат да се оборудват с GPS и там където има ограничение на скоростта, просто колата да не може да вдига повече от ограничението. По този начин ще се елиминира превишаването на скоростта изобщо, а жертвите по пътищата ще са минимални.

1

Анонимен

преди 4 години

Човек дето си е взел кола за 200 000 евро, ще му е скъпо да му махнат ограничението за 800 евро??? Стига глупости, бе! Защо изобщо има такива ограничения, като богаташа, ако реши да си кара колата, която развива 340 км в час като на Марешки Бентлито и иска да вдигне повече от 250км/ч ще си плати без проблем за да махнат ограниението???