32

Анонимен

преди 4 години

ултрарелигиозните последователи на юдАизма :)Тия са ударната група за завземане на араябсите селения - ако си отидат нема кой се плоди по завзвтите територииЗакъсаха го евреите.

31

Анонимен

преди 4 години

До Ром"сАма така е, защото те си имат изначална защита. Както при кулите на 9/11.

30

Хан Крум

преди 4 години

Мислех, че всички евреи са много работливи хора тъй като от една дива пустиня са направили райска градина и са изградили завидно добра държава. Това не става без сизифови усилия. Обаче тези ортодоксали по манталитета си и липсата на всякаква дисциплина и отсъствие на желание за труд разчитайки държавата да храни многобройните им семейства по нищо не се отличават от нашите индийци - само дето са малко по бели. Но религиозният фанатизъм за тях е извинение за мързела.

29

муспи

преди 4 години

"и често не работят, като разчитат на социални помощи"?! - Че има ли евреин да работи, все са на Социалки, наистина Огромни - включват всичките Пари на света!

28

Анонимен

преди 4 години

Колкото и силно да вярваш, че можеш да летиш, като скчиш от 20-ия етаж вярата няма да те спаси.

27

Анонимен

преди 4 години

Религиозния фанатизъм убива - дали чрез терорист с бомбба или като ви заразят на литургия, резултата е същия.

26

Анонимен

преди 4 години

религията в големи дози е вредна за здравето,и психичното и физическото

25

Божият син

преди 4 години

Вай алах! Никаква разлика с мюсюлманите!

24

Анонимен

преди 4 години

2020 г., наши дни, Иран. Двама китайци от Ухан заразяват цяла религиозна общност по време на мюсюлмански религиозни чествания в свещения град Кум. Въпреки мерките и предупрежденията, духовните лица призовават хората да продължават да ходят в джамиите, защото там Аллах бди над тях и нищо не може да им се случи. Не се целуват мощи на светци, но пък се *** свещени за мюсюлманите светилища. Резултат тежка епидемия в цял Иран, държавата е блокирана и със затворени граници.

23

Машиах Сега Веднага

преди 4 години

Хабад Любавич Ви Честити Коронката!

22

Анонимен

преди 4 години

1918 г., Испания. Върлува испанският грип. Най-големият бум е свързан с поредица от религиозни богослужения в църква в град Замора, които имат за цел омилостивяване на Св. Рох покровителя на чумата. Вярващите трябва всяка вечер в продължение на 9 дни да ходят на литургия и да целуват мощите на светеца. Резултат - пламва целият град за отрицателно време.

21

Анонимен

преди 4 години

....когато имаш от 1 до 3 мозъчни клетки, така става. Тук положението с желаещите да ходят на църква на литургия с същото. Жалкото е, че тези несретни хорица до оня ден не стъпваха в църква, защото ги беше страх от Бай Тошо, а сега точно по време на пандемия станаха страшни християни. Господ не беше ли навсякъде?

20

Анонимен

преди 4 години

В Панорама бяха поканили един дървен философ, Сула или Сулю се казваше, да обяснява че ако истинси вярвате в църквата няма да се заразите. Ако се заразите, значи вярата ви е била недостатъчна.

19

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ходят да си удрят главите в стената на плача,От толкова удари вече мозък нямат ,Един ми вика - ако ми е писано ще умра,Викам - я се хвърли ей сега през прозореца - да видим писано ли ти е , не се хвърли ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТакива *** най - са противни , сигурно са противни и на своя * бог* ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

18

Анонимен

преди 4 години

За Великден и тук трябва да се наложат забрани иначе нямаме шанс.

17

НПО

преди 4 години

Тази Статия е Крайна Проява на АнтиСемитизъм и Реч на Омразата!!

16

те и в Лондон

преди 4 години

си щъкат на групички и се събират да се молят, точно ей тоя тип, фанатичните

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7По-добре е учените да имат цел, допълнена със знания, умения и желание за работа. Вярата сама по себе си е неподплътено убеждение.

14

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

13

До 7

преди 4 години

Май не правиш разлика между вяра в собствените усилия и вяра в Бог. Второто надали ще помогне особено, а както виждаш в ситуация на пандемия вреди на човечеството!