10

Анонимен

преди 4 години

Затова трябва да има високи данъци, когато тарикатите бизнесмени надуват балоните. Капитализмът е крехко цветенце.

9

Анонимен

преди 4 години

и 8 са много, то затова тази мярка е предложена, нали трябва да има мерки, ето ви, но хората ако не искат да се "възползват" от тях техен проблем.

8

БАНко

преди 4 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ С БЕЗ УМНИТЕ """ ПОМОЩИ""" ЗА БЪЛГАРИТЕ .""" ХАЗНАТА Е ПРАЗНА """

7

дед Мароз

преди 4 години

8 фирми отговарят, по списък. Ето и списъка:3 броя на Киро Гела, обадете му се да каже кои3 на Делян мамин златен,2 на Васко Чере .... не тоя го задраскайте на негово място айде една от на Корнелия хората, зер и те са хора, ще помагати още една да каже Шкембе войвода

6

До Зозо

преди 4 години

Тя и жена ти скоро ще те замрази щот си измислен бизнесмен. Продавач на захарен памук по панаирите и съборите.

5

Той

преди 4 години

Да...."Бай Ганьоработодател", такова животно няма, пълно е с тарикатчета на дребно,малки жалки душици.

4

-

преди 4 години

8% от фирмите , които са шанаджии, всеки здраво мислеш разбра от самото начало , че тази мярка не работи и няма как да работиКато реално излиза 20 на 80 за сметка на работодателя , който е спрял да работи и приходи няма

3

Зозо

преди 4 години

До сериалМного правилно. Аз още на 16-ти всички аут и замразяване на фирмата в НАП. Всичко в кеш, в банковата сметка има-няма 150 лв.

2

Зозо

преди 4 години

От днес: Ще съкратя целия персонал - 99,9 % Кандидатствали за 60/40 - 58 фирми :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Сигурно 8 отговарят на изискванията :))))))))))))))))))))))))))))))))

1

сериал

преди 4 години

Пакета е ясен много отдавна хаха, аз още при новината в оня петък за извънредното положение и бях решил как да реагирам. Мина събота, мина и неделя и решението си остана непроменено. В първия работен ден още тогава, всички съкратени, малкото останали пари в банката в кеш и замразяване на всякакви плащания докато не почна пак работа. Един месец по-късно гледам, че предприемаческия ми дух не ме е подвел отново. Веднага им пускаш балтията, това е.