11

Анонимен

преди 4 години

Ами този доктор да лекува немските баби и дядовици и хич да не се оплаква, нали затова е отишъл в германия.....

10

От Германия

преди 4 години

До Анонимен 9"Тук в Германия на 20 април се отварят училищата и детски градини. Иначе всичко си работи нормално"Я пак? Коя провинция е това дето "всичко си работи нормално", че не те разбрах?

9

15/15

преди 4 години

Докторе стой си в Германия, че ако се прибереш ще те линчуват на границата местните байганьовци и ще накарат да се върнеш да миеш чини. Според месните интелектуални капацитети, хората напуснали най-корумпираната държава миели чинии.

8

Анонимен

преди 4 години

тук в Германия на 20 април се отварят училищата и детските градини.иначе всичко си работи нормално.

7

Пипи Чорапчето

преди 4 години

То и у нас така - всичкото *** с вирус се прибра. Там за респиратора трябваше да се борят с немците. Но те са хитри, сега ще заемат болниците, ще източат фонд Безработица, и като отворят границите - отиват да печелят. Ние ще мрем от глад, защото СМЕ ГЛУПАЦИТЕ, онези 80%!!! Нас тук кучета ни яли. Нормално!

6

Анонимен

преди 4 години

извида е че 14 дни изолация не е актуално, 21 трябва за по сигурно.

5

Анонимен

преди 4 години

като знам първите гастарбайтери кск влизаха от летища и автогари с едни фалшиви адресни декларации, сегашния ръст на длучаи в Бг не е длучаен. Горе долу се вместиха в инкубационния пероод на вируса.

4

Анонимен

преди 4 години

поредно доказателство че очилатата Шекерова ни нспълни с пришълци, 50000 върнсти 1000 има 100% носители на вируса.Като погледнете че 10 дни след масовото прибиране случаите скочиха драстично, в началото до 20 ти бяха по 4/6 дневно сега са 30/40 дневно.Бойко таз чапла те провали.

3

Венета Ташева

преди 4 години

Защо прекъснахте изказването.И това ако не е цензура.

2

До 2

преди 4 години

Щото хората пътуват бе гений

1

Анонимен

преди 4 години

Всяка държава се оправдава, че болните им са внос от чужбина, тогава защо има толкова болни.