57

Анонимен

преди 4 години

ЕС е най-великия съюз! Франция е велика! Vive l'Europe, Vive la France!

56

ББ

преди 4 години

има правителства за наказателно преследване,тях кога

55

ББ

преди 4 години

е ще видим/които доживее/дали старите номера ще ви свършат работа,когато забъркате някакви ла.на за да прикриете неспособността си да управлявате вадите едни суми с обещанието,как ще се еДе,е ще се облажат едни олигарси и администратори и до там,а отговорност от политиците кога..закъснели реакции,неподготвеност,половинчати мерки

54

+-

преди 4 години

Тя се изини на Италия,че бяха я оставила сами да се борят срещу вируса не получиха никаква помощ от ЕС. Това защо не о пишат тези журналисти?

53

Филип

преди 4 години

До ГражданинНяма чужда култура бе готин.И са работливи и са обучени ако не са то ще се обучат.Какви чужди граждани са мароканците или малииците във Франция или Белгия например.Роден език им е френския учили са във френски училища и имат и навици и всичко а са и отлично подготвени.Ай стига расизъм а!

52

Гражданин

преди 4 години

Само до емигранти ни е сега. Никакви емигранти. Безработицата ще удари европейските граждани, обедняването също. Само това остава да издържаме още някакви, дето нямат нито хигиена, нито съзнание, не спазват никакви правила, не учат, не работят и се опитват да ни налагат чужда култура и традиции, пък и да живеят на наш гръб.

51

Анонимен

преди 4 години

Да не си мислите, че ЕК ги дава тези пари. Това е сумата от средства, които всяка държава отделя за борба с КВ.

50

Анонимен

преди 4 години

Ep da pokaje prozrachno i bez nikakva korupcia v mediite listata s zaplatite na vsichki ep deputati i drugi personi ot ep upravlenieto s budjeta na eu darjavite i eu narodite suvereni na eu.

49

Анонимен

преди 4 години

Oste Sankcii i virusi?

48

Анонимен

преди 4 години

ЕК нищо не дава , дават всички *** които издържат тези търтеи .

47

Анонимен

преди 4 години

САЩ, БИОЛОГИЧНИ ОРЪЖИЯ, ГЕРБ, НАТО, МИЛИАРДИ, ЕС, ВИРУСИ, НОВ СВЕТОВЕН РЕД, ТРИЛИАРДИ.......

46

456321

преди 4 години

В Великата американска империя жена платила 35 хиляди долара за да я лекуват от вируса. Здравна система капиталова. Милиони хора ще останат тези дни без здравни покрития. Което значи че докато са в карантина ще трябва да платят от джоба си. Ако съберем с 50 милиона които нямат здравни осигуровки ще стане тежко там. Китай ряпа да ьдът пред това което ги чака обикновените хора в Великата империя

45

Деян

преди 4 години

Браво на ЕК,тази огромна сума пари трябва да е достатъчна за защитата на икономиката,на еврото и лева съответно,все пак е вързан към единната европейска валута.Определено това е много добра новина!

44

Анонимен

преди 4 години

Русия, Куба, Китай помагат. *** критикуват. Дадохме безплатно земята си за военни американски бази. *** приветстват. Фащ спретна биологична война срещу света. *** приветстват. *** пъnчuвu пишете минуси за да ви преброим колко сте само в този фейk сайт

43

Анонимен

преди 4 години

направо ги гонете маджарите от ЕС, неможе е така без никакво предупреждение да блокира целия транспорт, хората седеха с дни по границата там

42

43513

преди 4 години

Интересно как никоя медия не пише за безработица в Китай, нито за дълговете им. Всекидневно ни докладват за дълговете на САЩ ама никой не говори за тези на Китай. Да не влизаме и по-надълбоко в социалната им кредитна система, което е нехуманна и тези и послушни наивни китайци пак отиват на масов геноцид. Тези червените агенти по сайтовете, никога не ги коментират тези неща някак.

41

Анонимен

преди 4 години

Празни рафтове и много напечатани банкноти. И във Венецуела е тъй отиваш със една торба пари във магазина и ако намериш нещо по празните рафтове изсипваш парите на тезгяха и 12 касиерки почват да ги броят.

40

Анонимен

преди 4 години

А за Русия, Куба и Венецуела няма ли от тези парички?И те се нуждаят, инернационализъм няма ли?Аз лично ще им дам по 10 евро, което е хиляди в рубли.А може да се отвори и DMS.

39

Пабло

преди 4 години

Тези трите комунистически държави(унгария,чехия,полша)Като са решили да си правят своеволия и да не спазват еу законите и споразуменията веднага като ответна мярка техните граждани да бъдат експулсирани от страните от западна европа! АМАН ОТ *** ПРАВИТЕЛСТВАТА ИМ ДЪРПАТ ЯКО ПАРИ ОТ РАЗВИВАЩИТЕ СЕ СТРАНИ А ПОСЛЕ ВИКАТ НЕ НА ЕВРОПА!!!ГАДНИ ДВУЛИЧНИ КОМУНИСТИ!!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Тази заспалата за какви мигранти ми говори сега,нито дъщеря ми може да се прибере ,защото работи в Германия като лекар на първа линия,нито съпругът ми инженер на кораб в световния океан, за какви мигранти ми говори тая,ние ще умрем сами пръснати по света,неадекватни управленци!Луди някакви!