13

Сделано в Китае

преди 4 години

да, не трябва да знаете, как Коронизъмът Ви Заробва завинага - у Еврозона вече си напечатиха почти 3 Трилиона нови миришещи на мастило банкноти, много по-добре, отколкото да се чудиш как да правиш бизнес, че да ги заработиш със стоки и услуги!

12

Анонимен

преди 4 години

Новините насаждат негативизъм.

11

Триполов

преди 4 години

Брюкселски джен.дъри, няма ли да викнете на спявка нашта Тиква, че той обича да е в поза "партер"? :(((

10

Анонимен

преди 4 години

Ами Вие ни казвате, че навън има смъртоносна зараза и в същото време не гледайте телевизия!

9

ПАРАДокс

преди 4 години

Поздравления ***, Белгия призовава да не се гледат новини а ти пълниш статията с безполезна черна статистика за умрели и заразени. Това защо, за да се успокоим че тук са по - малко ли?

8

Хемус

преди 4 години

В България затова пуснаха мръсните канали!

7

Щирлиц

преди 4 години

А,защо да не гледам?С интерес следя броячът на трупове,успокояващо е някак ...Пък нали сме и демокрация,и права на човка имаме..

6

Курис Пичерядис

преди 4 години

Аз отдавна помолих и сайта Днес да не стресира и натоварва населението...

5

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе че нали мисирките ги пишат тези новини и то по възможно най-черния начин . С други думи уволнете мисирките особено наведените и ще е къде, къде по-спокойно.

4

НИК

преди 4 години

Отдавна казвам, че трябва да се забрани всякакви коментари и информации по медиите за въпросния коронавирус, освен веднъж на ден по време на въпросния брифинг, който дава господин генерал-професор доктора. През другото време не е необходимо хората постоянно да биват облъчвани във всички предавания, като почнем от готварските и спортните, та преминем през Гала и други от подобен вид и стигнем до Цитиридис вечерта. Хората са достатъчно притеснени и психирани вече от престоя си по домовете.

3

Анонимен

преди 4 години

Прави са хората безработните вече нищо не могат да гледат черно им е пред очите

2

Анонимен

преди 4 години

Спрете да давате само новини

1

Обръгнал

преди 4 години

Че аз тука отдавна така правя.Да не говорим, че са едни и същи новините.Брекзит.Жълтите жилетки.Пожарите (в Австралия, Калифорния, Испания...)Сега китайския грип (че и политкоректно пишат само "короната")...И пак в обратния ред.Тук там новина за някоя футболна звезда милиардер, как "страда" че си намалил с 30% милионната месечна заплата, или за метресата му, как изпаднала в лека депресия по време на карантината.