25

До 22

преди 4 години

Напълно те подкрепям! И аз не употребявам никакъв алкохол и цигари(преди да, но много малко).Жена съм, на 42 г., разведена. Търся си съпруг със същите навици или просто приятелка. Ако желаеш, пиши ми на:koki77.1977***abv.bg.Цял живот гледам, как алкохолът унищожи живота на бившия ми мъж, на баща ми, не са се влачили по пода, но не са и успяли.Имат високо кръвно и инфаркт като странични ефекти, пушат също. Работих на кораб и бях може би сред 5% от персонала, които нито пият, нито пушат.

24

СС

преди 4 години

До АнонименТи за Иван Славков-Батето, чувал ли си? :)

23

Анонимен

преди 4 години

Др. Радева е забранила да се пие вода!

22

Смях

преди 4 години

До Анонимен 22Жалко, че не си се родил по-рано, че да го обясниш на Чърчил.

21

NZ

преди 4 години

До анонимен, който ми обяснява как няма успели алкохолици... ама пишете поне някакви цифри, ако нямате имена. Та, замисли се дали има някой не успял алкохолик, например тези които те управляват. Там и един трезвеник няма.

20

Анонимен

преди 4 години

Алкохолът е вреден. Отслабва имунитета, унищожава черният дроб и бъбреците, и също така води до изглупяване и в последствие до мързел, бедност, и провален живот.Затова няма здрави и успешни пияници. Всичките са зле и ако няма кой да се грижи за тях рано или късно стигат до дъното, загубват всичко и умират в мизерия. Алкохолът си е наркотик. А пияницата си най обикновен наркоман.

19

Анонимен

преди 4 години

Гледам фиксинга на валутите - или ние потъваме или алчните банкери дигат заради огромното търсене тия дни!А техната м...!

18

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че е от първа необходимост. Без хляб може да се издържи седмици, айде да видим кой ще издържи седмици без ракия. Тия съвсем ще ни побъркат, не стига, че ме затвориха при жената, ами и пиенето ще спират. Ей така пада власт.

17

vlady

преди 4 години

Алкохолната подготовка е важна - примерно Ратмир Холмов едва се е държал на крака след запой и трудно е стигнал до дъската, но е победил Фишер.

16

Анонимен

преди 4 години

Разнообразните продукти в бурканите,закаченото сухото мезе от суджуци,бут и пастърми,зеленчиците за готвене,кацата с киселото зеле, виното,ракийката(за дезинфекция на къщата , вместо спирт),дървата и всичко на тъмно и хладно в хизбата,стара българска традиция.Ако ще и бомби да падат.

15

Анонимен

преди 4 години

Глупости,алкохола е вреден,единсвеното което може да изпият е една малка бира!

14

Анонимен

преди 4 години

Аз сьм в чужбина и сьм все още на работа и алкохола пак ми липсва, а камоли някои които са в карантина и непият алкохол!

13

Анонимен

преди 4 години

Като спряха спирта от аптеките, не знам. По магазините е скъпо, но все пак трябва да има.

12

Анонимен

преди 4 години

Да, от първа необходимост е! Защото при този затвор, ако няма и алкохол голяма част от българите ще са на тежки хапчета след няколко месеца, а психодиспансерите ще се пукат по шевовете. Нещо което разбира се на разбойниците и крадците управляващи изобщо не им пука!

11

Анонимен

преди 4 години

Ще психясаш, ако с дни си седиш вкъщи и не си попийваш. Правиш си салатка за ракийката, режеш си мезе за винцето, пийнеш, хапнеш, скараш се с жената, понабиеш я, после се сдобрявате, изтрезняваш и така лесно минава времето. Иначе си потенциален пациент на д-р Гълъбова.

10

ники

преди 4 години

Питайте Доктор Радева!

9

ЦИНИК

преди 4 години

Ракията тва е душата на българина уа! Женъта му земи,ама ракията не барай!

8

Анонимен

преди 4 години

Аууу и това остава. В България си имате и домашнярки, няма да ви изненадат по долни ***, ама в другата Европа, тука най-голямо стълкновение в магазина в момента има на зеленчуците, рибата и вината. От човещинка сме в карантина, да не минем на див естествен подбор, но също така е човещинка да ни оставят алкохола поне! Малко ни е тегаво с тия новини нон стоп.

7

Анонимен

преди 4 години

На алкхола се плаща, а дебелацитецядящи по 2-3 дузини яйца не .

6

Totenkopf

преди 4 години

"Противно на Южна Африка, която забрани продажбата на алкохол" Защо публикувате фейкове? Не са го забранили, просто са затворили алкохолните магазини, спокойно може да се поръча онлайн. Заглавието ви и подзаглавието ви са честно казани малоyмни.