26

Анонимен

преди 4 години

Немога да разбера какви отсрочки ще раздават? Защо народажсе е докарал до там че да неможе два месеца да издържи без да работи? Егати робббите. Добре управляемо стадо.

25

до 18

преди 4 години

Свери си часовника за кредитите и се върни пак да коментираш. Тук имаш отсрочка колкото щеш. Безлихвена. Не знам на кой свят живееш, но явно нищо не можеш да провериш.

24

Анонимен

преди 4 години

65% от икономиката в София я държим хората с добри (над 6-9000лв.) заплати в големите международни компании. Над 200 000 души сме. Разни магазинчета, укриващи данъци, всякакви подобни търгаши и дребни тарикати да фалират наред.

23

Джедай Мастър

преди 4 години

Този на снимката защо кара колело на бул. Витоша, където е забранено? Веднага Гешев.

22

Анонимен

преди 4 години

Всички "мерки" в България са пълна гавра с населението!Но явно това си заслужаваме...

21

Анонимен

преди 4 години

Аз съм Анонимен 3. Виждам че доста засегнати държавни служители и съмнителни лица на държавна службица са си направили труда да ми пишат. Наистина е "труд" за тях. Благодаря Все пак тези хорица са в работно време, държавата им кеши до 17.00 докато са ми писали. Знам че страдат от скука в тези тежки за Отечеството дни. Пожелавам им сила и търпение.

20

До 17

преди 4 години

И какво ще спестиш като сложиш чиновниците от 700 лева заплата на 610 лева? Като отчетеш и данъка върху дохода разликата е 81 лева.

19

сериал

преди 4 години

Пакета е ясен много отдавна хаха, аз още при новината в оня петък за извънредното положение и бях решил как да реагирам. Мина събота, мина и неделя и решението си остана непроменено. В първия работен ден още тогава, всички съкратени, малкото останали пари в банката в кеш и замразяване на всякакви плащания докато не почна пак работа. Един месец по-късно гледам, че предприемаческия ми дух не ме е подвел отново. Веднага им пускаш балтията, това е.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Иди и обясни на полицаи, жандармеристи, митничари, служителите в бюрата по труда, Здравната инспекция, Комисия за защита на потребителите и т.н., нищо, че в момента работят на минимални заплати, но на максимално натоварване и риск за задравето си и близките си, че трябва да им се намалят заплатите, защото си щракал с пръсти. И нищо, че от година те предупреждават да си оставиш пари за три месеца без доходи, теб не ти пука. Защото знаеш, че друг ще ти плати гяволъка.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТе са дистанциионно и нищо не бачкат а само гледат сериали както учителите.

16

Анонимен

преди 4 години

Сега в цял свят отложиха плащането на данъци вкл.ДДС с три месеца,също Вноските по кредите,плащат 60% на хората които са пуснати в НЕПЛАТЕН ОТПУСК поради забрана и липса на работа не се плаща за зелена синя зона по простата причина,че няма движение на коли Държавите субсидират работещите в чистота,строителство на обекти на общините А ТАЯ ВЗЕЛА ДА ОБЯСНЯВА, ЧЕ ЩЯЛИ ДА Я САНКЦИОНИРАТ АКО НЕ СЪБИРА ДАНЪЦИ И т.н Аз съм софиянец, но се възмущавам ЗАЩО само в София ЗАЩО няма план за целият бълг. народ

15

Анонимен

преди 4 години

Вижте сега, понеже в ПАКЕТА ви не прочетох нито една конкретна финансова мярка, да взема да ви облекча, като ви дам идея за една - всички чиновници на минимална работна заплата, докато трае кризата. Спестените пари - за обгрижване на възрастните хора, за купуване и доставка на храна, лекарства, дезинфектанти и пр. Разсмях ви, нали....

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Дори да се намалят заплатите на държавните служители, ти пак ще си останеш същата жалка oтpeпкa.

13

Анонимен

преди 4 години

Готов е някакъв "пакет" с някакви " мерки" - ама не казват НИТО ЕДНА. Бля бля бля... добре познатото нищо-правене , ама с напоително много-говорене. Няма, обаче, да им се получи да успят хората този път. Просто ситуацията е друга. Ама ще го разберат по трудния начин.

12

Анонимен

преди 4 години

в Банско то не беше криене на болни и заваля сняг и карантина я вдигнаха че как няма мутренските и депутатски хотели няма да пострадат я

11

House M.D.

преди 4 години

"Днес кметът Фандъкова..."Не знаех, че другарката Фандъкова си е сменила пола. Но щом на няколко места в статията е назована "кмет", значи е вярно.

10

До 3

преди 4 години

Държавата няма да намали заплатите за служителите си. Има нужда от полицаи, военни, данъчни, служители в бюрата по труда, служители в РЗИ, учители и прочее. И ще им плаща. Те затова са държавни служители, а не са предприемачи.С по-ниски заплати, но сигурни и гарантирани. Вие затова сте частен бизнес, за да имате големи печалби, съответно с по-голям риск от фалит. Няма само печалба в частния сектор. Има и фалити.

9

Анонимен

преди 4 години

Бойко ги подкрепи със съвет: "Да си продадат мерцедесите и майбасите".

8

Анонимен

преди 4 години

Имам малък бизнес в сферата на квартирните кражби и с тия карантини яко съм го закъсал. Ще ме подкрепят ли общинарите и държавата? В края на краищата с тях вършим едно и също, трябва да проявят разбиране.

7

Беселина

преди 4 години

Пак същият, с извинение, "пакет", който лапаме вече 30 години...