25

След карантината

преди 4 години

приложението може да се ползва и с успех за намиране на "безопасни" кредити

24

Анонимен

преди 4 години

Браво,да му се издаде орден Стара Планина на този "загрижен" и "съвестен" умен съотечественик!

23

Анонимен

преди 4 години

Да ама ще хване някоя пачка

22

Анонимен

преди 4 години

Тоя е открил топлата вода да прави нещо, което ВЕЧЕ е създадено !!!

21

Mdaa..

преди 4 години

Важното в новината е думата Българин, а не че е копирано от други приложения в Китай :) от давна е измислена топлата вода.. приложение за Европа няма. Едно приложение в дигиталната сфера е валидно за цял свят..

20

Анонимен

преди 4 години

хахаха ама то вече съществува такава апликация, горките хорица! Жалко за времето номер 22 е прав по добре засадят една нива с картофи

19

бай Стамат

преди 4 години

айде нема нужда.тва е турски вирус - инсталирай си го сам.

18

Анонимен

преди 4 години

Подобна инициатива не е по силите на Гуугъл и Майкрософт, ама да - някакви сульовци го били направили. За над 20 години в бранша ми е пределно ясно, че това е измама.Яко усвояване на кинти от разни фондове. Гледам, че са цяла компания от 80 човека и търсят десетина специалисти. Значи имат и кинти. От реклами ще се издържат нанайси. Гуугъл блокира ключовата дума "covid" в Play Store.

17

Shshs

преди 4 години

На крива ракета космоса и крив. Момчето е седнало доброволно, а не като тук само наемници. Ще се съмнявате в тези които Ви мислят доброто срещу пари, а не в онези които отделят времето си за човешката цивилизация!

16

Shshs

преди 4 години

Как от какво ще печели? От реклами. Какво като ти продадат личните данни от какво се криеш? Какви лични данни имаш ти? Едно име и морална ценност зад която стоиш, ако си с чиста съвест няма да повярваш глупости.

15

Анонимен

преди 4 години

Отделно, че ако е в голям град, ако прилижението показва, че не е безопасно на адрес, примерно улица където има 5 блока от по 14 етажа, можем да приемем, че никой няма да разбере кой кинкретно е болен.В малък град обаче, въпреки, че човекът може да е съвестен и примерен и болницата да му е отказала да го лекува (каквито случаи вече има) и ако си е вкъщи, всички ще се досетят кой е той на адрес с 2 къщи (а той не излиза) и ще стане обект на нападки. Простолюдието може и къщата да му запали.

14

Анонимен

преди 4 години

Какъв е бизнес-планът на това чудо. Иска ми се да му хвърля едно око.От какво ще печели - пак ли ще продава лични данни , локации и такива.Не е ли прекалено изтъркана схема. Сега да не вземе да ми каже някой, че от чист алтруизъм се е захванал - ако пък наистина е така - да вземе да си хвърли дипломата от тоя икономически институ ли беше там по австийско ужким

13

Анонимен

преди 4 години

Първо, това приложение ще иска достъп до информация на телефона, просто защото съвременните програмисти са кекави и ползват готови фреймуъркове като малките деца, а те от своя страна ще искат достъп и прилижението ще харчи много ресурс. Както и повечето приложения днес де. После, едно на ръка, че ще трябва GPS да е постоянно включен. А ако телефонът е хакнат, ще ви следи не само проложението, а и други хора. И ако хакер се добере до него, ще има достъп до данните в телефоните на доста хора.

12

Анонимен

преди 4 години

И без приложение си знам къде е най-безопасно - у дома.

11

Анонимен

преди 4 години

Да и сега всички, които са в привидно чиста зона, ще спрат да спазват всякакви правила... Приложения като това са за цивилизовани общества с отговорни хора, не за българи.

10

Анонимен

преди 4 години

Първоначално си помислих, че ще гледа някой API, който обновяват често и ще показва дали града, в който живееш има поне един заразен. Прочетох цялата статия и видях сериозен проблем в неговия план. Това приложение, за да работи трябва да има насищане от инсталации. Най-много да го инсталират 1000 човека на различни части от света. 800 от тях няма да го ползват. Другите 200 ще го пробват и няма да им хареса. Трябва много силна реклама. Проекта ви няма да го бъде. Успех все пак.

9

Анонимен

преди 4 години

Безопасно е на село хем ще си гледате продукцията хем ще сте навън да работите това и без друго в края на кризата ще има дефицит на храни -така че изберете да се върнете в къщата на баба и дядо и обработвайте земята -гаранция от нашата държава няма да получите

8

Ханс

преди 4 години

В Австрия го има от две седмици. В Русия от една

7

ШибиРиби

преди 4 години

Демек пътеводител на заразенито стадо. Като видят чист район заразените без да го знаят панически да се юрнат натам. По *** идея не бях чувал.

6

Анонимен

преди 4 години

По-добре да се заразя, отколкото да ми хакнат смартфона.