104

Анонимен

преди 4 години

Вируса циментира Короната на световните диктатори, а Италия рекетира Европа за пари с манипулирана статистика.

103

Анонимен

преди 4 години

До ДиянТе и тези със СПИН умират не от СПИН, а от това което ги "изяжда" в последствие, ама да не би да казваме, че са умрели от пневмония, или сезонен грип, или не знам какво си..Без коронавирус няма усложнения, без усложнения няма смърт!!

102

Анонимен

преди 4 години

Не ми обяснявайте как да смятаме. Кажете колко са загиналите и ние сами ще си направим сметката, но явно умират много повече отколкото "великите" светила предричаха и сега се чудим как заметем истината под килима. В един момемнт да не излезе, че заразени с коронавирус умират от преяждане, или от недоспиване, или пък от мигрена...И ако този висрус видите ли почти никой не убива защо сме в извънредно положение?? Идеята на цялата схема е ясна и тя е алчността на хората, но защо ли умираме?

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - "СРАМ ме е от този народ"Народи има много по света. Не си уточнил от кой народ те е срам. Неграмотна работа - срам го било, ама от кого - и той не знае

100

Анонимен

преди 4 години

"Ще имаме пълна и ясна картина" - когато се преброим на есен.Сега си стойте дом и си наливайте по едно на всеки кръгъл час. Който няма да си запарва чай.

99

Анонимен

преди 4 години

Няма истинска информация за броя заразени Само за починалите. Една испанка от Мадрид каза че никой не брои заразените с леки симптоми които сеят заразата без да ходят на лекар. Те затова пламнаха и не се знае кога ще изгаснат. Същото положение е навсякъде по европа. У бугарско тези които се завърнаха сеят заразата но нямат симптоми. Никой не им прави тестове а им казват стойте 14 дни вкъщи а те отиват да пият и да си харчат еврото по магазините. В Пекин са открили нов вирус който набира скорост.

98

Анонимен

преди 4 години

Впрочем обърнете внимание и как ген. Мутафчийски говори за жертвите. Примерно за 8-мата жертва у нас. Каза нещо като: дано не е умряла от Covid-19, ама се съмнявам. Къде е научният и медицински подход тук? Жертвата имала симптоми на Covid-19, значи е умряла от това. Обаче симптомите на Covid-19 и на грипа са едни и същи. А PCR тестовете изследват само за Covid-19, но не и за грип, т.е. по същия начин би могла да е починала и от обикновен грип, кото просто не е уловен, зщото не е тествано за него

97

dz

преди 4 години

Статистика=стъкмистика....в руската *** имат например ниска смъртност, защото болните от короната ги водят болни от пневмония и жертвите не се вписват като починали заради усложнение от вируса!!!

96

Диян

преди 4 години

до: до диянОт конспирология не се интересувам, а само от факти. И как точно професори от Станфорд са конспиролози? Впрочем това беше само едно от изследванията, посочени на сайта. Има и на доста други професори и уважавани медици. И не, не казвам да се подценява това, което става, а само че много сериозни медици смятат, че данните, които непрекъснато се публикуват, са подвеждащи и от медицинска гледна точка това, което се случва, е напълно необосновано.

95

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаш пари и ако си стар коефицента се покачва. В Китай има излекувани и възрастни хора

94

Неграмотност

преди 4 години

Цифрите са едни и същи, числата са различни.

93

Анонимен

преди 4 години

*** е "експерт" по всичко ама без да поема отговорност за това.Избраха си и такъв премиер лаладжия и въздухар та всичко е точно.СРАМ ме е от този народ.

92

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТДа де, но защо ни облъчват И с ръкавиците? Защо непрекъснато ни информират колко часа/денонощия и на какви повърхности оцелява вирусът. Изключвам медицинския персонал и грижещите се за болни.НОРМАЛНИТЕ хора имат създадени хигиенни навици още от детството, от мама

91

Хахаха

преди 4 години

В крайна сметка опасно ли е? Министърът каза, че отменя заповедта, докато се постигне консенсус. Какъв консенсус бе, Кире, Ако е опасно без тях (за онзи, който не носи или за другите), ТРЯБВА ДА СЕ НОСЯТ! Ако масовите маски, които са достъпни за населението не намаляват опасността, не трябва да се носят! А който ги е предложил, да бъде уволнен като съветник!Но ми се струва, че действията покрай КОВИД19 ще спомогнат за много фалити и някои банки ще си накупят производствени мощности за без пари

90

пак ви питам

преди 4 години

Всички които дърляте тук ,че това е конспирация , ще идете ли в болница като почнете да се задушавате ?- Ще идете и на секундата ще забравите тея бъртвежи ! Не предизвиквайте съдбата ! А и защо ми слагате минуси , като сте толкоз "смелчаци" дайте си егн в Нзок и Заявете писмено ,че няма да се лекувате от коронавирус !

89

до диян

преди 4 години

Вирусът предизвиква атипична Пневмония, потвърдено от истински специалисти в областа на епидемиологията, а не от дивани конспиролози!Между другото, сред специалистите Covid 19 вече се нарича Sars-Cov-2.Тъй, че хич не е Майтап!!!!!

88

Киро

преди 4 години

Истината е, че всичко се представя пропагандно, дори анонимния по долу с примера 30 годишен детски треньор без болести починал. Хората се хващат за единични случаи и ги представят като тенденция. Умрели са от доказано 900000 вероятно 9 000 000 реално заразени, 100 млади хора без болести и 1000 на средна възраст и още 45 000 възрастни и болни. Много от тях са починали с КОВИД, а не от КОВИД, но това не се гледа. Важното е да ни е страх и да има оправдание за ФИНАНСОВАТА КРИЗА.

87

Анонимен

преди 4 години

Всичко е РЕАЛНО и се случва ТУК и СЕГА !!!Набийте си го в *** зелки!!!Дали са умрели 100 повече или по-малко е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !!Ако ви се налагаше да вземате решения от които да зависи прехраната ви а не да чакате на заплатка от драскане на глупости щяхте да сте умрели от глад ОТДАВНА!!Капиш, пайзани?!

86

Хахаха

преди 4 години

До бамаамуМинистъро би трябвало да получава информация и съвети от най-добрите в бранша. И какво става - задължителни маски глоба 5000 лева, незадължителни маски! 5000 лева е много сериозна глоба. За преминаване на червено (изключително рисково деяние) не е толкова. Не знам колко е, ако лице притежаващо оръжие стреля сватбарски на Нова година с него, мисля по-малко). Та министъра първо е бил убеден, че неносенето на маска е деяние с особено висока опасност, после е бил убеден, че не е.

85

ТТТТТ

преди 4 години

да; рибавмътнаводаВируса се предава най вече от самото дишане на заразения! Тоест, ако вдишаш от неговия дъх, както в автобуса или на опашка в кауфланд, примерно! Сериозно и много опасно заболяване не е за подценяване!