118

роден в България

преди 4 години

не вярвайте на тези глупости нямаше такава проява лъжат ви това не е било на 18 февруари това е стара снимка ! не ги слушайте празнувайте празника си отиде на църква ако не отидете ще станете слуги на дявола който иска да ви раздели НАЛИ СТЕ УЖ ВЯРВАЩИ ЗАЩО ЗАГУБИХТЕ ВЯРА в ИИСУС НЕГО ЛИ ЩЕ УПЛАШИ ЕДИН ВИРУС ИМАЙТЕ ВЯРА ЛЪЖИТЕ ИМ ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НА ЯВЕ !оТИДЕТЕ СИ НА ЦЪРКВА ПОЧИТАЙТЕ ИМЕТО ГОСПОДНЕ !!

117

Анонимен

преди 4 години

Вярвайте в Бог, той решава!Не съм чул досега да се е съветвал със смъртни.Сигурно се забавлява много, като гледа как някои се крият от съдбата си.

116

Анонимен

преди 4 години

Ако Бог ви призове, сте пътници. Нито щаб, нито пожарникари ще ви опазят.Криенето вкъщи също няма да помогне.

115

ПОЗНАВАЧ

преди 4 години

Приятели,Който е чел Библията знае, че и Христос съзнателно отива към своя край. Земята не е божествена закрила, тя е училище където всички ние се учим на правилност всред едни непоклатими (земни - физически) закони. Саможертвата също е нещо почти неразбираемо, но съществува! Мислете!

114

Анонимен

преди 4 години

Нашите попове готвят същото за Великден.

113

Анонимен

преди 4 години

Франция е люлка на цивилизацията и майка на съвременния свят! Франция е най-великата страна! Франция ще оцелее! Vive la Repubique! Vive la France!

112

Анонимен

преди 4 години

До Атилкесе(Аспарух)Не вярваш в недоказани неща викаш....Те хората в доказани не искат да вярват - едни си мислят, че Земята е плоска (направо ме уби един, който твърдеше, че Марс и Луната са кръгли, ама това не пречело Земята да си е плоска), а пък други са против ваксините....

111

Анонимен

преди 4 години

Преди около година се заиграх на Plague Inc., което е една игра симулатор на глобална пандемия и целта е да изтребиш човечеството. Имаше доста правдоподобни събития вътре, с които да разпръскваш вируси - концерти, панаири, фестивали и т.н., но нямаше църковни служения. Май е време да ги добавят, оказва се, че са супер ефикасни.

110

Анонимен

преди 4 години

Това е истинското лице на всички религии

109

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 112В интерес на истината Петриева паничка не звучи много по-добре, но, да, другото си мяза на заглавие на садистичен кулинарен експеримент в стил Ханибал Лектър. :)

108

Атилкесе(Аспарух)

преди 4 години

Религията е човешка измислица.В 21-ви век на приказки и недоказани неща не вярвам.Който иска да се моли,да целува нарисувани икони.Живота минава много бързо,за това се радвам на всеки миг.В света има над 4000 религии и нито една не ме интересува.

107

Анонимен

преди 4 години

Евангелистите ги наказва Господ, заради техния отказ от единствената истинска Църква. Какво по-голямо доказателство за греховността на техния път от тази напаст изпратена им на сбирката с лъжеотеца!

106

Резултатът

преди 4 години

Вчера 1120 починали във Франция и числото ще расте. Никакво чудо не може да ги спаси. Умните трябва да се поучат от печалния опит на неразумните.

105

Анонимен

преди 4 години

Блюдо на Петри!???!?Журналистът / преводачът изобщо има ли идея за какво говори?

104

Анонимен

преди 4 години

До House M.D.Евангелистка музика. Дигаш си ръцете нагоре и музиката бликва от сърцето ти.

103

House M.D.

преди 4 години

Какво е госпел хор?

102

Паскал

преди 4 години

До COVID 19Неговото е здрав смисъл и прагматизъм, а не логика. Той и за сърцето твърди, че имало собствени разумни основания. Освен това не е първият, който излиза с подобен аргумент.

101

COVID 19

преди 4 години

Шанса да се заразиш докато чакаш да ти бръкнат с клечка на опашка за бързи тестове (а там болни има) е по голям (((((

100

до COVID 19

преди 4 години

Не са, ама тогава не се знаеше, а сега се знае че се разнася от масови събития.

99

Анонимен

преди 4 години

Конкретно па тая църква ли е секта ли е НЯМА причастия ФАКТ невярват в него