291

Анонимен

преди 4 години

От ЛАКОМИЯ да Лапат пари ще се разпадне ЕС. Какво направиха със здравеопазването? Горят си *** дето им падне, сега да ми дишат дядовия. Изнесоха почти всички производства в Китай - да им е евтино и да правят пари без да правят нищо. Китайците се налапаха и те с пари взеха да щъкат в глобален повече в мащаб, в същото време плюскат всякакви видове *** и разнасят бацили. И се знае че и преди са тръгвали зарази от Китай. Чакай ти комунист да си признае, сега ще ти продават маски.

290

Анонимен

преди 4 години

Русофилските *** за разпадането на ЕС продължават.Мечти русофилски.

289

Анонимен

преди 4 години

БСП т*олове: КОВИД - 19 ще остави ЕС в ИсториятаГенерал Мутафчийски: Не, няма:)

288

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

До АнонименГЛУПОСТИ ЗА ТЕБ! АМИ ОТГОВОРИ ИМ СМИСЛЕНО ЗА ДА ГИ ПРИЗНАЕМ И РАЗБЕРЕМ ТЕЗИ "ГЛУППОСТТИИ. Да , ама нееееееее!

287

Анонимен

преди 4 години

Глупости!

286

Анонимен

преди 4 години

много се радвам. ЕС е много противно нещо. да видим Мара Габриел къде ще търси препитание - може би президент на България.

285

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 340Явно си толкова безполезен, че ако не намериш някой към който да си насочиш злобата в опит да отвлечеш съзнанието си от собствената си непълноценност, не можеш. Да не говорим, че ако те питам каква ти е работата кой с кого спи не можеш да ми отговориш. Не можеш да ми отговориш и ако те питам, защо си мислиш, че сексуалната оруентация има каквото и да било общо с това колко качествен си като човек. Познавам "обратни" които са лекари, инженери и профсори. Ти ли си ценен, с*льо?

284

Анонимен

преди 4 години

До ЛинаЛина, не се притеснявай, ще започне да ти пука най-късно в момента в който няколко милиона китайци и руснаци също могат да кажат "България е моята родина".Винаги ме е забавлявала позицията на хора, които си мислят, че "тях това няма да ги стигне" и че всичко ще "продължи" както те си го представят. Питайте италианците не "ги стигна" приемането на няколко стотин хиляди китайци за работници.

283

Брюкселска дантела

преди 4 години

Вируса, колкото и опасен да е не може да убие нещо, дето отдавна е мъртво и вмирисано. Европейски съюз - проект на скучаещи чиновници да получават още повече пари без да работят .

282

Лина

преди 4 години

Въобще не ми пука за ЕС ако иска да се разпада. България е моята родина!

281

Shshs

преди 4 години

ЕС е красива структура, която помогна на много от нас да видим и да се разходим на Запад. Усещам обаче че не сме дорасли за чуждите инвестиции видяхме как някои окрадоха, а други вероятно продължават да крадат от фондовете. Не е редно хора бедстват, а ние гуляй с техните пари... Дано епидемията скоро притихне, останалото са балалайки. Със или без ЕС няма да спра да уважавам хората. Това с парите не е смисъла на съюза те са твърде абстрактно понятие и не са мерило за свършена работа.

280

Анонимен

преди 4 години

БЕЗ ДА СЪМ ПРОРОК ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ЕС Е КЪМ СВОЯ СИ ЖАЛЪК КРАЙЧЕЦ, ТЪЙ КАТО ОТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ СЕ ПРЕВЪРНА В ЕВРОКЕНЕФ, А ПРИЧИНИТЕ СА МНОГО.1.ПОКАНИ И НАСТАНИ ДЕ ЩО ИМАШЕ НЕГРАМОТНА *** ПО СВЕТА ДА ГИ ДОНДУРКА ЗА СМЕТКА на СОБСТВЕНИТЕ СИ ГРАЖДАНИ.2.ИЗПЕДЕРАСЧИ СЕ С ВСЯКАКВИ "ГНОЙНИ НАРЕДБИ И ПОДНАРЕДБИ".3.ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА Е БЕЗЗЪБА БАБА ДЕТО ВСЕКИ СЕ ГЪЛЪБАРКА С НЕЯ.4.ПЕРСПЕКТИВА НЯМА В НИКАКЪВ АСПЕКТ И Е ПОСТАВЕН НА КОЛЕНЕ НА АРХИТЕКТИТЕ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД НЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ПЕЧАТАРИ

279

Анонимен

преди 4 години

И какво толкова ако се разпадне ЕС. Какъв е проблемът? Марката става водеща валута в Европа и почва да диктува пак, лошо нема. Рублата ще стане конвертируема и търсена особено в Сърбия, Куба и Венецуела. Даже ще е по-добре.

278

Krom

преди 4 години

Следва да се признае, че така наречените "лидери" на ЕС - Баба Меркел и френския гном забиха кола в сърцето на ЕС. Не вируса. Той просто е лакмус за това колко е деградирала европейската идея. ЕС управляван от Зелена терористка? ЕС чиято единствена идея са "зелените мерки"? Алчната баба опитваща да опоска икономиките на по малките и осигурила на ЕС безкраен поток от африканци и азиатци? Макрон, който се държи спрямо Източна Европа като пират? ЕС отдавна загуби смисъла си. Вируса показа разпада.

277

Анонимен

преди 4 години

хората изнемогват до месец ще са задлъжнели на търговци наемодатели и другите пак ще са задлъжнели на банките от което следва събиране на движимо и недвижимо имущество от банкитеи от кризата печелят само най-големите кредиторитова е смисъла на глобалната икономикановата форма на колониализъм разпространявана отголемите банки на сащ

276

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ще се разпада ? Ха ха...то вече повече от 10 години през 2 седмици започва разпад. Аман от глупости.

275

Krom

преди 4 години

До Ivo така е Иво. Ти си Т Ъ П А К. В Българската история има известна личност посветила на такива като теб известния израз "О неразумнии ..". Така че, не си оригинален. Просто копие на отколешна простотия.

274

Анонимен

преди 4 години

гадно е 30 години да ти говорят за европатлантическа солидарности вчера един самолет с маски от китай вместо за италия отпътувал за краваршингтонтам платили изглежда повече като сме им дали 3 милиарда помощи -могат да си купуват маските първитова е истинатаняма демокрация нито пък пазарна икономикасилния налага ценитеако трябва ще унищожи производство за да запази ценатаили ще свали цената да убие конкурентаа гербавите он.ан.исти си лая като кучета дето стопнина им е забравил да върже

273

анонимен

преди 4 години

Отслабен от ЕГОИЗЪМ, АЛЧНОСТ,ЧУВСТВО ЗА ВЕЛИЧИЕ

272

Анонимен

преди 4 години

ес вече е в историята във вида си с бай *** връзкарски некадърника чалгаджийски присвояващ евросредства живеещ на гърба на другите народи