31

179

преди 4 години

Сигурно си търси филипинка . Дано намери да изкара пари и да остане жив и здрав.

30

До: 30

преди 4 години

До До: 30аз съм там от преди WHO да обяви дори, че това е пандемия, пък камоли предупрежденията от здравни и официални власти. Защо си толкова злобен? Яд ли те е? Как може таква озверялост към твой брат?

29

Само питам..

преди 4 години

Като е от IT сектора, защо не си е взел за 100 -200 долара малка соларна клетка + усилвател на интернет сигнала -да ги върже за две стари гуми (като голяма шамандура) и котва (въже с камък) и нито прилив нито отлив ще му влияят .. ще си получава сигнала денонощно (тоест докато има батерията power)..Ша чакал отлива и после ми бил от IT бранша... -пълна липса на въображение - сигурно коди софтуер за четки за зъби..?!

28

До: 27

преди 4 години

Ако ще на Миньорските острови да си бил, хич не ни вълнува. Всеки, който е отишъл на другия край на Света (където и да е това) след предупреждения от здравни и официални власти, трябва да си носи последствията. Никое министерство не ти е длъжно да ти организира завръщане.

27

Анонимен

преди 4 години

ах... и живях там 1 година ,, знам какво говоря

26

Анонимен

преди 4 години

Или в превода се объркали или Марти не е в час ...преди 30 дни се върнах от филипините и заплатите са по 200-300-400 $ а не по 60$ ...ама думат си хората -------""""""Глобите, ако те хванат на улицата, са с равностойност 1000 евро и това за местните са много повече пари отколкото за нас, при положение, че тук заплатите са 60-100 долара", разкава Марти""""

25

Анонимен

преди 4 години

Аз бях на Азорските о-ви 2 седмици и ме въртяха от остров на остров. смениха ми около 15 полета и направиха невъзможното да ме приберат в България. Компаниите и моята мотивация да се прибера при семейството си при затворен Шенген. Никой не ми помогна, нито МВнР, нито правителство, нито посолството пожелаха. Всичко е баламостване по телевизията. Ако някой репортер се интересува от историята ми, нека се свърже на общия ми имейл hackera93***gmail, след като се уверя че всичко е окей, ще сменим

24

Анонимен

преди 4 години

И аз бих отишла на почивка някъде ..

23

Анонимен

преди 4 години

Е такива сульовци разнасят заразата. От поне месец беше ясно че нещата отиват към пандемия, ама той ще си лети че да не му пропадне билета...а ако се беше заразил по летищата, колко местни щеше да зарази? Че и тръгнал да ае хвали, ***!

22

До 10

преди 4 години

Къщата в която е отседнал е на плажа. Около него няма нищо друго освен един пуст плаж. Никой не го преследва като излиза към плажа. Не му трябва да му пращат самолет. Иска само един палет уиски. Лично го познавам и знам информацията от първо лице.

21

Loyko

преди 4 години

Нашия *** е кара по български,независимо,че е попаднал в Палауан,най доброто място за почивка във Филипините.Има Палауан ...и Палауан.Като чета какво споделя нашенеца,ми става ясно всичко. Хваща дикиш само пред тези дето не са виждали всичко това на Lux ниво и никога не са били там.Като курорт е нещо което дори не можем да си го преставим. Приказка..

20

Бунгар

преди 4 години

Пак много разбирачи...Палауан и Боракай са едни невероятни места във Филипините.Невероятни острови,море,корали,плажове,ресорти затворени комплекси,морска жива храна по пазарите.Харесваш си каквото искаш от пазара и срещу 10 долара си харесваш ресторант и ти е приготвят по твой вкус и ти е сервират.Говорим за омари,снежни раци,тигрови скариди,риби и всичко е живо на пазара.Това не сме го и сънували.Излезеш ли от скъпите резорти си е чисти Филипини..като за българи,както е отседнал господина.

19

Анонимен

преди 4 години

***, наричащ се сам ,,К,вото дойде,,!?!? И то във време, в което светът се разпада на съставните си части. И ние всички в купом четем простотиите му.Остава да бъдат похарчени държавни пари, за да си го приберем - безценния български гражданин, хукнал на майната си................

18

усмихнати

преди 4 години

Убийства на 100 хиляди човека:Филипините: 9.4България: 1.8По-добре да живея сред "намръщени" българи

17

Ганя

преди 4 години

До 16Айде бе, егати скуката. Че то ако още от закуска не оплюеш правителството, после съседите и накрая тъщата- то това живот ли е ?

16

Анонимен

преди 4 години

Пак добре,че не е на Папуа.Там има много канибали!

15

Анонимен

преди 4 години

Е как пък никой не погледна най- важното . Хората са много по зле от нас, но усмихнати, не критикарстват , не се оплакват като нас.. Пазят си се, обичат се, и просто се радват на живота. Е, толкова ли е трудно да го правим и ние тук

14

Технолог

преди 4 години

До 1Като се има предвид опаднолоста и мизерията за която говориш, сигурно големият ти технологичен проект е тухлена-външна тоалетна до сламена колиба... ***!

13

az

преди 4 години

Посред кризата тръгнал. От разказът малко на клошар мяза.

12

Анонимен

преди 4 години

И този лъже !Заплата от 60-100 долара може ,ама на седмица!Минималната заплата във Филипините е 300долара и държавата от няколко години подред е сред 6-те най-бързо развиващите се икономики в света със 6-7%годишно увеличение на БВП!