98

Анонимен

преди 4 години

До джо"80 долара за 10 часов работен ден"Ако питаш мен това е доста малко. Пробвай с от 110 нагоре. Казвам го като човек който е бил три пъти на тия бригади.

97

аз

преди 4 години

До АнонименЗа полетите ще ти ги върнат на куково лято ако фалират авиокомпанните. До месец-два може и да стане факт за някои от по-големите, защото синдикатите в чужбина не се като нашите... Иначе другите неща са си така

96

Анонимен

преди 4 години

Ако вземем под внимание следните фактори:- Риск от това да отменят полета натам и човек да чака месеци да му върнат парите- Риск човек да трябва да се лекува в САЩ където дори за местните е супер скъпо здравеопазването- Риск човек да не може да се върне по план заради отменени полети на обратно- Риск да трябва да остане в карантина на собствена сметкаКолко мъдро е точно през 2020 човек да отиде на бригада в САЩ?

95

az

преди 4 години

сметката ви е 16-17 хил доларес на калпак, много доходоносен, да не продават бело? ;)

94

джо

преди 4 години

до Анонимен 95. Цялата ситуация е доходна само за организаторите на бригадите, затова и твърдят, че "няма проблеми" Само наивник може да вземе за чиста монета твърденията на организаторите от съответната Асоциация. Едва ли до 14 май Щатите ще се справят с това положение.

93

майнатаимнабригад

преди 4 години

Трябва да си чисто луд доброволно да отидеш в пламнала от зараза държава, в която за много хора здравеопазването е мираж. Камо ли някакъв си бг студент?! Те няма да се оправят до юли...Никакви пари не оправдават този висок риск.

92

джо

преди 4 години

Между другото, ако някой вярва на писанията и сметките ,които са направени от Анонимен, то най вероятно е автора на тази смешка. Ако за месеца има 25 работни дни, за четири месеца 100 дни , това са приблизително 80 долара за 10 часов работен ден. Ами , храна, пътуванеи други необходими разходи...... Просто сметките елементарно издишат.

91

джо

преди 4 години

Боже, по - *** статия отдавна не беше се появявала на бял свят. Човешката глупост няма граници. Как ще отиде нормален човек, да се набута в толкова сложна и неопределена ситуация да заработи "пари за черни дни". Даже Щатите нямат яснота в ситуацията във времето, но нашите *** шарани вече броят печалбите. При положение, че това са хора , които по презумция са с интелигентност по - висока от останалата част от населението. Държанието им е меко казано безотговорно.

90

Анонимен

преди 4 години

aз върнах 2 хил. долара от 2 работи, но не се лишавах от нищо там.....има хора на работа-вкъщи, нищо не виждат от Америка, връщат по 8 хил.......като цяло е интересно, но американците, които работят на същите позиции като нас нищо не искат да пипат, а взимат два пъти повече на час.....и си мислят, че ние тук пасем трева.....дето се вика оградата на дядо ми на село е по-стар от тяхната държава, а ни гледат отгоре с ба**си самочувствието, все едно са по-висши същества!!!

89

Анонимен

преди 4 години

В Щатите става чат-пат да се спести някой долар. При енглезите обаче си е ****. Особено на ягоди. Каквото изкараш после за доктори го даваш.

88

Жо

преди 4 години

До До жоТова се случи през 2009 и 2010 година в Охайо, САЩ. За 92 дни през лятото, без почивен ден, синът ми е работил по 14 часа на ден. Каза ми, че е било тежко с поддръжката сутринта преди 9 ч. и вечерта след 6 ч.В периода от 9 ч. до 6 ч вечерта е бил на спасителската вишка и единствената му работа е била да наблюдава басейна. Тогава си е почивал.В онези години е работил за 7,50 долара на час. Плащали са много стриктно и точно, без никакви проблеми.На другата година получи още 1000 $

87

Анонимен

преди 4 години

Вече няма никакъв смисъл да се ходи на бачкане в САЩ. В България се изкарват същите пари стига да си разбираш от работата.

86

Цецо Мен

преди 4 години

Не съм студент от 2005. Тогава хващаха стъдентите със същите обещания. Много състуденти отидоха там с намерения да правят пари и се върнаха или с малко или на нулата. Ако не пиеш, не пушиш и не излизаш можеш да прибереш с едни 3000 долара. Като си извадиш разходите по заминаването 2,000. За 4-5 месеца не са феноменални пари. Сега можеш и в България да изкараш и спестиш

85

Анонимен

преди 4 години

Никъде няма да внасят! Тоест, да ходят!

84

Жо

преди 4 години

До До жоРаботният ден започва в 6 ч. сутринта- почистване, подреждане на шезлонги, хлориране на басейна и др. От 9 ч. започва спасителското дежурство до 6 ч. вечерта. След това отново се работи по поддръжката на басейна- почистване на филтрите и др.Когато синът ми пристигнал в САЩ, щата Охайо, той попитал работодателя си, може ли да работи допълнително на друго място. Оня му казал- Няма нужда да търсиш друга работа, тук около басейна има достатъчно работа. Ще ти плащам допълнително.

83

Цецо Мен

преди 4 години

"Студентитесе завръщат в България средно със 7000-8000 долара, които са успели да заработят в Щатите." Хахахаха Не се бях смял отдавна така

82

студент милионер

преди 4 години

Ей така се прави стъкмистика . После се изчертава графика с пикове. И накрая на една карта се рисуват много червени точки, за да е съвсем СЪВСЕМ убедително .

81

Вечна дружба

преди 4 години

*** анализа ! Това е същото , като да очакваш , че от глобите на КАТ бюджета ще се напълни , за да стимулираш нещо си !

80

15/15

преди 4 години

Защо коментират хора които са виждали Америка само по телевизията? Даже и да не замине никой тази година за САЩ, вече има план за чартъри за работници от БГ за Англия. Не студенти - РАБОТНИЦИ. Никой не дава обяснения на търкачи на клавиатури форумите. Това просто ще се случи.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Със заклинания не става. Ако плащат българските чорбаджий ще имат работна ръка. Със зплати по 1000-1200 чисто и то не навсякъде не става. И не съм забелязъл българските храни да са по-евтини от вносните, въпреки по малките разходи.