309

Нищо ново

преди 4 години

Командаренето в стил на полицейски началник Бойко го може, дума няма. Но да се оправя с икономиката, и то по време на криза - доста съмнително. Дано се закърпи положението с още няколко миларда заеми.

308

Икономията

преди 4 години

МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА.... АМИ ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

307

вечно в криза

преди 4 години

До OneШепа народ и педя земя. Такава е нашата съдба. Нито при един нито при друг заедно.

306

БКП

преди 4 години

До докога кризи? Кога ли не сме били в криза?

305

Анонимен

преди 4 години

Аре ся Бойко ви е виновен че сте некадърници без перспектива и потенциала мислещи само за чалга и ракия. Използвайте времето да прочетете накой книга да научите нещо ново в друга област. Развивайте се, не само като ****и да хленчите. Да бяхте купи малко акции да падат за тези 3 седмици щяхте да си изкарате заплатата за год напред.. ама нали е по лесно само да се жалва.. НИКОЙ няма да ви помогне ако сами не го сторите. Аз лично търгувам на борсата и уча езици в момента .

304

One

преди 4 години

Аз пък съм твърдо убеден, че кризата вече е тук.

303

Анонимен

преди 4 години

*** присвоява 4 милиарда евросредства от други народи и пак бил в криза ама че наглост ганювска, великия европеец

302

докога кризи?

преди 4 години

Кога ли не сме били в криза?Национални катастрофижилищна кризастягане на коланиикономииизолация и желязна завесяЧернобил..........И накрая превърнахме градовете във села и обратното сега. Обезлюдаване. ГЕРБ...

301

Мария

преди 4 години

Добре де , всеизвестно е ,че чистият въздух и слънцето и добрата храна помагат ....то затворени по панелките и с ограничени финанси.. пазаруващи най - нетложното ,колко мислите ,че ще издържим?Защо, не се изолираха болните и възрастните по домовете а останалите навън и по работните места ? Мои приятели са с кредити и на квартири ...дай да ги обесим , защото са имали неблагоразумието да работят в ресторантският бранш !!!!!

300

Койчо

преди 4 години

А колко смятат да хванат дървото че има много за бои

299

Русофил

преди 4 години

Цвета Караянчева каза заплатите на депутатите не трябва да се ЗАМРЪЗЯВАТ?Няма какво да се коментира повече.Изводите си ги направете ВИЕ-да се наблегне на боб,сланина,чесън,да се носят дрехи втора употреба.

298

Спомняте ли си това

преди 4 години

Калина Иванова Илиева е бивш изпълнителен директор на Държавен фонд "Земеделие" в периода август 2009 г. октомври 2010 г., когато напуска фонда, който изпълнява функциите на Агенция САПАРД.За заемането на длъжността има конкурсно изискване за подходящ образователен ценз. Калина Илиева представя диплома за завършена магистърска степен от Висшия институт по техника и икономика в Берлин, която по-късно се установява, че е фалшива.Калина Илиева е дъщеря на директора на Столична дирекция Пожарна

297

do 311

преди 4 години

А гаджето ти, ще избяга при някой загрубел и закуравел, от село...

296

до 311

преди 4 години

Това ще продължи не 100 години, а само още 2-3 месеца, преди да почнеш да усещаш как глада се прокрадва из зад ъгъла. Заради карантината ще има проблем с посевния сезон и прибирането на реколтата и всички в големите градове ще се сблъскат с реалноста. А иначе по селата, тия изкривените и огрубелите, ще си сеят в дворовете и докато чакат да порасне, ще си ядат консервите които са направили миналата есен, и няма да им пука много много.

295

Анонимен

преди 4 години

Бил съм по селата - бедни, болни, прегърбени, куцащи, беззъби, изкривени, огрубели хорица, човъркат по цял ден с лопати, кирки, мотики, мъкнат, влачат, плевят, колтучат... примитивна история, мъка и сиромашия. Ниска хигиена, навсякъде пъплят бабалюги, комари хапят, петли кукуригат по никое време. По-добре да си преболедувам Ковида и да си кютам пред компа, климатичето да бръмчи, ледчетата в уискито да подрънкват, да пощипвам кълките на гаджето и да я карам 100 години така.

294

Анонимен

преди 4 години

Въобще не ми пука за мене е важно турската лира да пада, купих си доста така че няма страшно.

293

Анонимен

преди 4 години

виденов е едивствения премиер в българската история койтосе бореше срещу свои и чужди за интересите на страната ни затова го и свалиха- времената бяха такива че отвън нямаше помощ а българина беше зомбиран с прикацките за свободния пазар и пазарната икономиканеща дето се видя че са пълна измислица за баламосване на народите кръводарителив глобалниата икономика демек преименувано колониално управлениечестито на печелившитеа загубилите знаят как да ду.хат

292

Анонимен

преди 4 години

виденов го събориха днешните крадции по стар американски обичай защото те са разсилни точно на краваршингтонпостоянно повтарят какво направиха чрез банкитещото за един месец софиянски в служебно правителство върна инфлациятаами защото тя не беше реалнанакрая тия дето се яеха усетили бързаха да купуват левовезащото беше ясно че лева е обезценен изкуствено 10 пътис помоща но краваршингтонските им началниции седмица преди свалянето му нямаше левове

291

Анонимен

преди 4 години

В другите държави се изплащат заплати в пълен размер, опрощават се битови сметки, дават се допълнителни помощи. Нашето Боце тегли 10 милиарда, ще му дадат още някой друг помощ от ЕС, а ние ще получим един гол със стружки от него. Дано хората поне сега се усетят, че ги крадат мощно и да се вземат в ръце.

290

Анонимен

преди 4 години

Нека това ВИ СЕ ПОЛАГА КАТО СЛУШАТЕ И ГЛАСУВАТЕ ЗА ГЕРБ,НО ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА ТОВА Е СПАСЕНЕИТО това е спасението масова стачка като в Гърция.