11

Анонимен

преди 4 години

СЗО е притеснена, че тази епидемия не е в Африка или в Азия, а в Европа и САЩ.

10

тия па

преди 4 години

СЗО контстатира, а какво направи?! Престъпнци! Да се закрият! Това са едни лапачи и нищо повече.

9

Adil

преди 4 години

Аз не бих вярвал на статистики и СЗО. Чакам *** да се събуди и сърдит на ситуацията да обясни как това е един най-*** грип и всичко е нагласено. Целият свят се наби така зверски, защото му беше скучно. Чакам.

8

Анонимен

преди 4 години

Точно тези стоят зад създаването и разпространението на вируса.

7

Анонимен

преди 4 години

СЗО направиха всичко възможно да разпространят болестта в целия свят, в началото обясняваха, че е излишно и вредно да се спират полети от Китай, после, когато Италия и Иран и Корея избухнаха със хиляди заразени, СЗО обясняваха, че няма пандемия, сега твърдят, че носенето на маски е излишно, въпреки че опитът от Хонг Конг и Корея доказва, че е от огромна полза. СЗО са предатели и лъжци!

6

Анонимен

преди 4 години

В Италия на 1 март имаха 1701 починали от коронавируса, а на 1 април 13155. Колко ще са на 1 май? ,. 50 хиляди, 100 хиляди, 1 милион,. .. бъдещето ще покаже.

5

Анонимен

преди 4 години

Милион заразени ще има до довечера, а цели континенти все още са в началото - Африка, Латинска Америка, Австралия, голяма част от Азия. Само в Европа, в част от Азия и в последната седмица и в Северна Америка заразата има по-голямо разпространение

4

Анонимен

преди 4 години

Във Великобритания ги Холандия говореха за стаден имунитет и какво стана? Към момента във Великобритания 2352 починали и 135 възстановили се, а в Холандия 1173 починали и 250 възстановили се.

3

Анонимен

преди 4 години

Още днес броя на регистрираните заразени ще надхвърли милион въпреки взетите мерки по целия свят. Държавите, в които пробваха изграждането на стаден имунитет, много бързо съжалиха за това и също наложиха ограничителни мерки, но сега са едни от най-пострадалите. Един бог знае колко щяха да са починалите досега, ако светът беше оставил заразата да се развива безконтролно.

2

Анонимен

преди 4 години

и в Германия до вчера пазеха тайна за тази болест

1

СЗО престъпници

преди 4 години

СЗО не бяха толкова притеснени обаче като прикриваха акитата на Китай докато лъжеха света как това не е нищо особено и не се предава от човек на човек !