18

Скептик

преди 4 години

Къде ще са кремиране.? В ТЕЦ овете дето толкоз ги плюха ли?

17

същия

преди 4 години

Защо някои се преди да гръмне пушката.-,,Ситуацията е все по-тежка и непредсказуема''След такива хубави новини,ситуацията по-лека ли став?.Стига с това облъчване-,,Ше умрем,ще умрем,ще пукнем ,няма да се спасим,заразата пълзи,всички ще се заразим,,Цял дентова ни набиват,Не може ли по-ведро?Българите са разумни,стоят в къщи,излизат до магазина с маски,въобще 95%изпълняват препоръките.

16

минаващ

преди 4 години

Ей такива като тоя сбъркан кмет само увеличават паниката.Каква толкова тежка е ситуацията?Ще кажеш,че моргата е пълна.Държави преживяха ужасяващи земетресения,цунамита.пожари незагасващи с месеци.С хиляди жертви.Сега има наистина бедстващи от тая чума на 21 век.У нас положението е стабилно,все още и дано да ни се размине.Само по-малко паника всявайте сред народа,И без това хората са затворени ,с перспектива ,като свърши това да са на трудовата борса,да не могат да си връщат кредити и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

Сегашните мерки са тежки и неадекватни на ситуацията. Трябват мерки, които да помагат, а не да ни правят живота тежък. Най-важната мярка я няма - карантина за всички влизащи в България от чужбина. Още от границата, под конвой в изолатор за 40 дни под полицейска охрана. Все още вирусът само се внася в България и заразените са само дошли от чужбина и евентуално някой и друг заразен от тях.

14

Shshs

преди 4 години

Тежка е брат, днес съм ял 1! картоф с 2 нарязани и запържени в маргарин гъби, а май ме чакат поне 2 месеца безработица. Дано ме тръшне короната че от глад се мре седмици наред. Хах...

13

Анонимен

преди 4 години

И тоя иска работи за по голяма заплата

12

“Мъченик” на ковида

преди 4 години

Седим си дома на топло, пийвам си ракийца със зелена салатка, фърлям кюфтаци на скарата, въртим филми по цел ден, кеф ти кафе, кеф ти кола, кеф ти сичко. За утре съм приготвИл три пъстървока са ги печнем на фурната, па вечер oнoдим и жената. Лайф отсекъде! Тежко било... Тежко е га преядеш!

11

Грух

преди 4 години

Пичуе, тежко му е на човекот оти скоро че слизат от власт Сите. И тоя е от маскарите на Шкембак (Търбух) войвода. Нали ги знаете ВМРО ФЕЛАЦИОналистите на Боки. Мечтае си за вечна власт, а то само до 15 май. Ама като гледам с тез мерки и образуващата се армия гладни, не знам дали и до 30 април ще изкарат.

10

Смъртта

преди 4 години

Колко е тежко у Сандански, бе?

9

Gogo

преди 4 години

Защо ситуацията става все по-тежка и непредсказуема е това точно не мога да разбера. Вие ни направихте на ненормални за 400 болни. Защо преекспонирате ситуацията. Да не са започнали хора да мрът по улиците?!?!

8

ivailo

преди 4 години

Още един психясал кмет... Нищо чудно и вечерен час да наложи в скоро време, щото тая "велика" мярка в борбата с вируса става все по-модерна :)

7

WBA

преди 4 години

Сандански и като цяло населените места след Кресненското дефиле, все още нямат и един заразен с вируса. Дано така да си остане, но за целта никакво мърдане и сериозни проверки при влизане и излизане от областта!

6

R

преди 4 години

Да бе да явно няма нито един всички повтарят едно и също. Само мерки мерки , ще стане страшно и тва е. Като го кажат 1000 пъти и сигурно ще се брой за истина

5

1

преди 4 години

Щом и кмета на Сандански намесиха значи ситуацията е наистина тежка.

4

Анонимен

преди 4 години

Ако продължават да се показват нон стоп по телевизията и да говорят само за корона вирус, то накрая вероятността да умреш от инфаркт и инсулт ще е в пъти по-голяма . Населението само се стресира

3

Да бе да

преди 4 години

И кое му е тежкото? Удължаване на извънредното положение, е нещото, което ще направи ситуацията тежка. Има ли по един интелигентен българин с власт в тази държава или всичките са подкупени предатели?

2

R

преди 4 години

И аз от цялата статия не разбрах какво точно е станало там че ситуацията да е станала по тежка.

1

Лъжци

преди 4 години

Няма как да не е починал от COVID. Всички умират само от COVID. Другите лъжат и се крият от 2pac, че се умира и от други работи