15

1

преди 16 години

Съвсем ще ти забравят името Николайчо избирателите ако напуснеш от яслата на Дедо ! Добре че беше тати че сега си там къде то си !

14

преди 16 години

ми като не ставаш за нищо, кой бяга от цицката - крачещо кондомче

13

Frank

преди 16 години

По-страшна от клетвата за вярност към партийния лидер е клетвата на народа,която понякога и може да те стигне!...

12

преди 16 години

OPPA IZVVINQVAM SA TO BILO SAMO EDNA BUDALA JAKO SAMO TVA PRO4ETOH

11

преди 16 години

KAK NE VI MARZI DA PI6ETE TOLKOVA DALGO BE DA VA *** V BUDALQKITE VSE EDNO NQKOI SEDNA DA 4ETE

10

jako

преди 16 години

Скандалът като нормаСедмичната история на един политически ***[ 2007-12-01 ]Любен Дилов-синВ навечерието на първото десетилетие на новата ни демокрация вечеряхме с добър мой познат, дипломат от просперираща държава от Далечния изток. След два мандата в посолството и две допълнителни години като представител на националния им културен институт в София той заяви с недипломатическа откровеност:- Влюбен съм в България! Научих много неща. Научих се да пия ракия, да псувам, харесвам българките, обожавам Странджа и Рила. Свикнах с бездомните кучета, дори свикнах да пия боза (изливането на мътна резливоземлиста течност в гърлото му се струваше особено гадно), но с едно нещо не мога да свикна тук всеки ден е скандал! И то скандали политически и криминални, за които в моята родина политиците се самоубиват или поне подават оставки Как живеете в условията на непрекъснат скандал?Тогава се смеех весело на думите му, обяснявайки, че всяка млада и нова държава задължително минава през един такъв период на бурна ферментация, придружен с кипене и не особено благовонни миризми. За да стане вино, гроздето се мачка, Няма справедлива приватизация, И Америка, и Австралия са създадени от авантюристи и престъпници спрямо законите на страните, от които са емигрирали засипвах го с всякакви тривиалности, уж обясняващи нищетата на общобългарската ни незаинтересуваност към безобразията на управляващите.През изминалата седмица, само в рамките на два дни, станах свидетел на три скандални постъпки (без да броим традиционните новини от криминалния свят и вътрешното министерствство). В сряда комисията по външна политика на парламента отхвърли четири законопроекта за решения и декларации за признаването на геноцида срещу арменците през 1915-1922 година. В четвъртък парламентарното мнозинство гласува правителството да похарчи, без контрола на парламента, милиард и двеста милиона от бюджетното преизпълнение (глупаво е да наричаш излишък нещо, от което отчаяно се нуждаеш). Пак в четвъртък, но на българите стана медийно известно в петък, правителството реши, че в защитената мрежа Натура 2000 няма да влизат зони, които са част от общи или устройствени планове. По този начин от уж зявените 33% процента защитена територия на България ще останат по-малко от 20.Т. нар. бюджетен излишъкПървоначално правителството поиска от парламента разрешение да похарчи 570 милиона лева. Орешарски предложи при обсъждането по-късно да станат 700 милиона. В последния момент, в сряда, точно преди гласуването Йордан Цонев, със сръчността на крупие, вдига с 200 милиона лева. Събрани с 304те милиона от преизпълнението, които кабинетът има право да харчи, без да иска санкция от парламента, парите станаха точно 1 милиард и 204 милиона лева. Истината е, че по-голямата част от парите вече са похарчени и сега депутатите само узакониха нерегламентираното им разходване. Но да приемем, че всичко е наред и така и непредставените в парламента програми, по които да се харчат

9

преди 16 години

KADE 6E VARVI6 NA MAINATA SI BE KASA BADJAK AKO NE TI E QSNO KAKVO E TOVA PITAI PRIQTEL4ETATA TI PISKIULI

8

преди 16 години

Ах тииии, дребен пинчер, ама и душичката ти се оказа такава - недоносена! Къде другаде ще те оставят да *** като невидял? КЪДЕЕЕЕ? Така, така, бъди верен и ше има папкане, тъкмо да пораснеш:) Свърши добра работа с поръчването на прозрачните бюлетинки, награда трябва да ти дадат,ама Нобелова, за уникално прозрение! Един ден и теб ще видим наказан от Господ, това, че си дребен не е най-голямото ти наказание!

7

shihan

преди 16 години

vij tovaОт: shihanПовечето от хората се обявяваха в защита на това да се създаде нова коалиция между големите комуникационни и компютърни компании и международна група за информационни услуги. Представителите на информационните услуги твърдяха, че борбата срещу тероризма налага достъп до всяка телефонна линия, включително комуникациите по Интернет и тайните съоръжения за идентификация на всички компютри, така че властите да могат да стигнат до файловете на всеки и да ги поставят под наблюдение.Но това съвсем не бе всичко. Те искаха повече системи за наблюдение Няколко души дори разсъждаваха, че ако проблемът с компютърните вируси продължава, Интернет може изцяло да се обхване от тях наред с всички свързани компютри навсякъде. Достъпът би могъл да бъде контролиран чрез специален идентификационен номер, който да бъде нужен за всяка електронна операция.Един от тях излизаше с хипотезата, че за целта може да се въведат нови идентификационни системи, като например ирисово сканиране или сканиране на дланта, а дори система, която да се основава на мозъчните вълни.Двама души, един мъж и една жена, започнаха усилен спор, насочен срещу тези мерки. Единият спомена Апокалипсиса и знака на звяра.

6

STAMBOLOV

преди 16 години

sram i pozor za mayka Balgarija tozi naj mnogo se navezda pred Dogana zena mu kak go tarpi ne znam

5

не

преди 16 години

Ех,че ни са сладки нашите министерчета и зам-министърчета.Дори и най-новоназначения зам-министър ми е много сладък и "умничък".Само такиви сладурчета да ни управляват.Те вършат "хубава работа" за народа български.Сладурчета.като че една майка ги е родила.Пълен възход за българи с вашето управление мили министерчета и малки и големи,ниски и високо,слабички и дебелички...

4

niki

преди 16 години

Ще му дойде времето и на Малкия Мук да си ходи.Където го назначиха оставя празна къртичина.Фойерверки, целофанирани речи за правила и точност и яко крадене.Но когато господарите му поискат още, а няма откъде - опасал е всички ресори ,никой от тях няма да говземе да му върти частния бизнес .Лошото е че накрая пак ние сме" псетата които лаят ". Керванът им върви. Сега печелят време "уж се реформират". Най -вече се конфигурират за следващите усвоявания...Няма да пуснат властта- просто трябва да им се отнеме..

3

преди 16 години

*** как ще напуснеш НДСВ-то, бе Ники?! Нали заради него така бързо дохвърча в забравената си родина да се правиш на великденец с чисти помисли.Кой е луд да напусне хранилката, която го осигури чак до девето коляно.Ех, патриот си ми ти, Ники...От най-големите.И верен до гроб на Дедо, дето е същият като теб.

2

преди 16 години

Никога на казбай никога

1

преди 16 години

A nqkoi do go kani s buklica drugade